Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalásnak számít, ha valaki neten kavar valakivel a barátja háta mögött?
Párkapcsolatban élek és szeretem a barátomat. Most leszünk már 2 évesek tavasszal. Soha sem éreztem, hogy bármi hiányozna a kapcsolatunkból.
Viszont mostanában neten megismerkedtem egy sráccal és eléggé gyakran beszélgetünk, javarészt a szexről és webkamerában meg is mutatta mije van. Én meg küldtem képet magamról, intim helyzetben. Úgy érzem valami izgalmas jött az életembe és élvezem.
Köszönöm a választ!
Hát ez igenis megcsalásnak számít.
De nincs ezzel semmi probléma biztos kihült már a kapcsolatotok, hogy egyáltalán mással ilyenekről beszélgetsz illetve mutogatjátok egymásnak magatokat. Szerinted mi lesz ebből?
Mi lesz ha megtudja a párod?
Viszont ha szimpi az uj srác nincs semmi még késve azt hiszem.
De ezt neked kell tudnod.
Ha van lelkiismeretfurdalásod az egész dolog miatt akkor szereted a párod ha nincs akkor már tuti, hogy nem szereted legalábbis nem annyira.
amiről nem tudsz az nem fáj.
mi van ha a barátod is ezt csinálja?
Köszi a válaszokat.. imádom a barátomat, de nem elég izgalmas a szexuális életünk.. ezzel a sráccal meg egyszerűen egyek vagyunk ezen a téren, még ha élőben nem is csináltuk..
És már bocs, de ez nem ribancság.. egyszerűen emberi kíváncsiság, vágy.. nem feküdtem össze 6 pasival..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!