Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha átkarolva megyek valakivel,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha átkarolva megyek valakivel, az megcsalásnak számít?

Figyelt kérdés

Tegnap este barátnőmékkel elmentünk borozni, és a volt pasimat is elhívtuk, így jött ő is velünk. Én nem szoktam inni, így 3 pohár bortól jó hangulatba kerültem, de mindenre emlékszem, az egész estére. Amikor elindultunk vissza a koliba, a volt pasim átkarolta a vállamat, hiába akartam leszedni magamról. Én nem karoltam, csak ő.

Ez megcsalásnak számít?

Vele 4 évvel ezelőtt szakítottunk, de barátok maradtunk, párommal 3 éve vagyok együtt, és komolyan szeretem.

2009. ápr. 29. 13:53
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
68%
ez nem megcsalás ha semmi más nem történt, viszont ha ö átkarolt biztosan oka volt rá, nem hiszem hogy csak barátságból tette.
2009. ápr. 29. 13:56
 2/12 anonim ***** válasza:
65%
Egyáltalán nem megcsalás, főleg, h te le akartad szedni a kezét. Ne aggódj, ez nem megcsalás, addig amíg nincs benne érzelem, ameddig nem csokolóztok, vagy sexeltek.
2009. ápr. 29. 13:58
 3/12 A kérdező kommentje:
A csók megvolt 4 évvel ezelőtt, nekem már csak barát. Neki lehet, hogy én nem, de az nem izgat. Nem igazán illünk össze, de emberileg rendes.
2009. ápr. 29. 14:19
 4/12 anonim ***** válasza:
55%
szerintem sem megcsalás. én a legjobb barátommal is szoktam úgy járkálni, hogy egymást átkaroljuk, mégis mindenki tudja, hogy semmi nincs és nem is lesz köztünk. :)
2009. ápr. 29. 14:34
 5/12 anonim ***** válasza:
90%
kérdezd meg a barátodat hogy neki mi a megcsalás. az egyik haveromra rá se lehet nézni mert a barátnője már öl a szemével.
2009. ápr. 29. 14:57
 6/12 anonim ***** válasza:
71%
Igen de ha te nem akartad, hogy átkaroljon, akkor miért hagytad? ilyenkor meg lehet neki normálisan mondani, hogy ne haragudj, de vedd le rólam a kezed, mert ezért és azért... A pasidnak szerinted ez hogy esik amjd ha valahonnan meghallja? Vagy hát nem tudom... Ebben az esetben mit mondasz majd neki? Te nem akartad, hát csak ő, és én meg nem szóltam semmit? Érdekes...
2009. ápr. 29. 15:10
 7/12 A kérdező kommentje:
Már tudja, nem szólt semmit, tudja, hogy haverok vagyunk. Én próbáltam levenni magamról a kezét, de eléggé beivott, ő sem volt részeg, csak többet ivott, és nem tudtam vele mit csinálni.
2009. ápr. 29. 16:32
 8/12 anonim ***** válasza:

Minden a szitutól függ. Nekem volt olyan régebben, hogy a legjobb haverom beivott, és nekem kellett támogatnom (ő fiú, én lány) és persze hogy átkaroltam. Vagy koriztunk és el akart esni, avgyis pont nem akart, és jól belémölelkezett. Ezek nem megcsalások (meg még számtalan ilyen szitu). De ha belegondolsz. Egy lány meg egy fiú sétál az erdőn átkarolva...Szerintem nem részegek és nem is koriznak.

De hogy megnyugtassalak a Te eseted szerintem nem az.

2009. ápr. 29. 16:44
 9/12 anonim ***** válasza:

Nem is tudom... lehet a párod megcsalásnak venné... őszintén szólva gondolj bele hogy te mit éreznél ha azt látnád, hogy a párod egy csajt karolgat az utcán?

hát én nagyon nagyon kiakadnék..

mivel én kisvárosban élek ( és itt is szinte mindenki tud mindent mindenkiröl, meg mennek a sz@rkeverések stb) ezért én tuti nem csinálnék ilyet már csak azért se mert kiderülne... és jó persze ez nem megcsalás, de akkor is nagyon rosszul eshetne egy ilyen a párodnak :( semmiképp se mondd el neki mert megbántanád csak vele !

2009. ápr. 29. 17:43
 10/12 anonim ***** válasza:
Hát engem biztos nem dícsérne meg a párom, elvárja tőlem, hogy elég határozottan határolódjak el mindenfajta közeledéstől, és nekem ez így is normális. Am nem megcsalás, de azért benned is okozott lelkiismeretfurdalást, hogyha itt kérdezel tőlünk, nemde?
2009. ápr. 29. 18:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!