Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha átkarolva megyek valakivel, az megcsalásnak számít?
Tegnap este barátnőmékkel elmentünk borozni, és a volt pasimat is elhívtuk, így jött ő is velünk. Én nem szoktam inni, így 3 pohár bortól jó hangulatba kerültem, de mindenre emlékszem, az egész estére. Amikor elindultunk vissza a koliba, a volt pasim átkarolta a vállamat, hiába akartam leszedni magamról. Én nem karoltam, csak ő.
Ez megcsalásnak számít?
Vele 4 évvel ezelőtt szakítottunk, de barátok maradtunk, párommal 3 éve vagyok együtt, és komolyan szeretem.
Igen, lelkiismeret furdalásom van, főleg azért is, mert én nem az a fajta vagyok, aki iszik. Ez egyedi eset volt, utolsó napom a koliban.
És mint mondtam, már elmondtam páromnak, és ő azt mondta, hogy tudja hogy barátok vagyunk, és nem zavarja, ha én nem veszem megcsalásnak, és hogy ne aggódjak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!