Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megvertem egy fiút, mit tegyek?

Megvertem egy fiút, mit tegyek?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok fiú is.. BArátnőmmel járt,megcsalta nem is egyszer,csúnyákat mondott rá,égette,kihasználta.És tegnap buliba odamentünk elkaptuk ketten és megvertük.. nem mondom ott volt 12 haverja azok meg csak röhögtek,mi meg ketten megvertük,és erről beszél mindenki + nagyon rossz érzés :( barátnőm verekedés után beszélt vele,megbeszélték dolgokat,barátok lesznek stb . de nekem akkor is rossz mit tegyek? belátom hibáztam :( 16/L
2012. febr. 26. 21:32
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Ja, amúgy 17L
2012. febr. 26. 22:39
 22/24 anonim ***** válasza:

Szerintem is szánalmas. Aki képes fizikai erőszakkal megoldani a problémákat, az az én szememben unintelligens. Más az, ha tényleg súlyos probléma történik, és megint más, ha valakit dühből pofon vágsz, de ketten nekiállni megverni egy fiút kihasználva, hogy sem ő, sem a barátai nem fognak nektek olyan visszaütni, hogy elmenjen ettől a kedvetek nevetséges.

Nem csodálom, hogy így viselkedett a barátnőddel a srác. Aki így oldja meg a problémáit azt én sem tudnám tisztelni.

2012. febr. 26. 23:27
 23/24 anonim ***** válasza:
Egyáltalán miből állt a "megverés"? Gondolom, nem volt valami komoly, azért nevettek a többiek.
2012. febr. 28. 16:04
 24/24 anonim válasza:

Mekkora kamu ez a kérdés is...

Amikor egy lány azt állítja, hogy "megvert" egy fiút, akkor valójában csak az van, hogy a fiú hagyta magát, és nem ütött vissza (vagy csak gyengén). A fiú nem mert visszaütni, mert gondolta, hogy akkor a többiek is megtámadták volna őt.

A fiú részéről jogos lett volna, ha összevert volna téged, de az idióta emberekben az a felfogás van, hogy ha a fiúnak igaza van és megvédi magát a lánnyal szemben, akkor is a fiút támadják. Ez azért van, mert primitív barmok az emberek. Ha a fiú komolyan meg akart volna verni titeket, semmi esélyetek sem lett volna.

Ettől függetlenül én addig ütöttelek volna titeket, amíg mozogtok.

2013. okt. 18. 21:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!