Megvertem egy fiút, mit tegyek?
Szerintem is szánalmas. Aki képes fizikai erőszakkal megoldani a problémákat, az az én szememben unintelligens. Más az, ha tényleg súlyos probléma történik, és megint más, ha valakit dühből pofon vágsz, de ketten nekiállni megverni egy fiút kihasználva, hogy sem ő, sem a barátai nem fognak nektek olyan visszaütni, hogy elmenjen ettől a kedvetek nevetséges.
Nem csodálom, hogy így viselkedett a barátnőddel a srác. Aki így oldja meg a problémáit azt én sem tudnám tisztelni.
Mekkora kamu ez a kérdés is...
Amikor egy lány azt állítja, hogy "megvert" egy fiút, akkor valójában csak az van, hogy a fiú hagyta magát, és nem ütött vissza (vagy csak gyengén). A fiú nem mert visszaütni, mert gondolta, hogy akkor a többiek is megtámadták volna őt.
A fiú részéről jogos lett volna, ha összevert volna téged, de az idióta emberekben az a felfogás van, hogy ha a fiúnak igaza van és megvédi magát a lánnyal szemben, akkor is a fiút támadják. Ez azért van, mert primitív barmok az emberek. Ha a fiú komolyan meg akart volna verni titeket, semmi esélyetek sem lett volna.
Ettől függetlenül én addig ütöttelek volna titeket, amíg mozogtok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!