Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megvertem egy fiút, mit tegyek?

Megvertem egy fiút, mit tegyek?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok fiú is.. BArátnőmmel járt,megcsalta nem is egyszer,csúnyákat mondott rá,égette,kihasználta.És tegnap buliba odamentünk elkaptuk ketten és megvertük.. nem mondom ott volt 12 haverja azok meg csak röhögtek,mi meg ketten megvertük,és erről beszél mindenki + nagyon rossz érzés :( barátnőm verekedés után beszélt vele,megbeszélték dolgokat,barátok lesznek stb . de nekem akkor is rossz mit tegyek? belátom hibáztam :( 16/L
2012. febr. 26. 21:32
1 2 3
 11/24 bánomisén ***** válasza:
36%
Vagy tudod, mit? Kérj bocsánatot! Olyankor, amikor sok ismerős van körülöttetek. Jó hangosan kérj bocsánatot, hogy a legtávolabb lévők is hallják. Legalább ég még egy nagyot a fickó :-D
2012. febr. 26. 21:57
 12/24 anonim ***** válasza:
sokkal szánalmasabbnak,megalázóbb volt ami te csináltál.Ketten egy ellen..Ez a legnagyobb gyáva viselkedés amit el tudok képzelni.Annyira már te sem vagy menő,hogy egyedül álltál volna ki ellene,mi??Szégyellhetnéd magad,és a helyedben bocsánatot kérnék.
2012. febr. 26. 22:00
 13/24 A kérdező kommentje:
ezt is fiú irta. AMúgy meg én mentem neki barátnőm épp jött be meglátta és odaszaladt..
2012. febr. 26. 22:02
 14/24 anonim ***** válasza:

Most nem azért, de mire gondoltál hülye lány?

Hogy majd két csajnak leoszt két baszott nagy átszálló pofont vagy mi?

2012. febr. 26. 22:03
 15/24 A kérdező kommentje:
hasba ütött.. elég volt az!
2012. febr. 26. 22:04
 16/24 anonim ***** válasza:
90%

ma 22:00 vagyok

Ha rá értetted,hogy fiú írta,akkor tévedtél.Lány vagyok,és most is azt mondom,hogy szánalmas vagy.

Ha pofán csapott volna,akkor meg azért lennél kiakadva.Mondjuk nem is ártana neked is 1-2 pofon..

19/N

2012. febr. 26. 22:10
 17/24 A kérdező kommentje:
phahha :D
2012. febr. 26. 22:11
 18/24 anonim ***** válasza:
Nem részesítem előnyben az agressziót, de ez most felvidított, a témakörválasztás "Családi kapcsolatok"... Más részről, nem volt helyes, hogy elvertétek, főként az, hogy mindenki előtt tettétek, a srácnak most a hátralévő középsulis évei elég megalázóak lesznek. Természetesen elítélem azt, amit tett, de remélhetőleg tanulni fogsz belőle, hogy nem helyes, ha a problémáinkat ököllel akarjuk megoldani.
2012. febr. 26. 22:19
 19/24 anonim ***** válasza:

Baromi nőies dolog, mondhatom. Adott volna a barátnőd két pofont neki, vagy alázta volna porig, de MEGVERNI valakit?!

Őrület...

2012. febr. 26. 22:36
 20/24 anonim ***** válasza:

"16 éves vagyok fiú is"

16/L

Az ezután adott válaszaidból kiderül, hogy lány vagy, de legközelebb kicsit figyelhetnél arra, mit írsz le, mert szerintem nem teljesen egyértelmű.

A srácot nem illetném semmilyen jelzővel, ha tényleg ezt csinálta a barátnőddel.

Az, hogy a haverjai kiröhögték, csak a barátait minősíti, esetedben pedig szerencse, mert kellemetlenül érintette volna a testi épségeteket, ha tizenkét srác nektek ugrik.

Butaság volt a részetekről, ráadásul az erőszak nem megoldás. Sokkal jobban meg lehet alázni valakit verbálisan, mint veréssel.

Erősek vagytok, persze, de a fiúk általában még erősebbek.

Bocsánatot nem kell kérni, inkább legközelebb elkerülni ezeket a helyzeteket, egy nő sokkal okosabb dolgokat is kitalálhat egy pasi ellen ;)

2012. febr. 26. 22:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!