Megvertem egy fiút, mit tegyek?
Most nem azért, de mire gondoltál hülye lány?
Hogy majd két csajnak leoszt két baszott nagy átszálló pofont vagy mi?
ma 22:00 vagyok
Ha rá értetted,hogy fiú írta,akkor tévedtél.Lány vagyok,és most is azt mondom,hogy szánalmas vagy.
Ha pofán csapott volna,akkor meg azért lennél kiakadva.Mondjuk nem is ártana neked is 1-2 pofon..
19/N
Baromi nőies dolog, mondhatom. Adott volna a barátnőd két pofont neki, vagy alázta volna porig, de MEGVERNI valakit?!
Őrület...
"16 éves vagyok fiú is"
16/L
Az ezután adott válaszaidból kiderül, hogy lány vagy, de legközelebb kicsit figyelhetnél arra, mit írsz le, mert szerintem nem teljesen egyértelmű.
A srácot nem illetném semmilyen jelzővel, ha tényleg ezt csinálta a barátnőddel.
Az, hogy a haverjai kiröhögték, csak a barátait minősíti, esetedben pedig szerencse, mert kellemetlenül érintette volna a testi épségeteket, ha tizenkét srác nektek ugrik.
Butaság volt a részetekről, ráadásul az erőszak nem megoldás. Sokkal jobban meg lehet alázni valakit verbálisan, mint veréssel.
Erősek vagytok, persze, de a fiúk általában még erősebbek.
Bocsánatot nem kell kérni, inkább legközelebb elkerülni ezeket a helyzeteket, egy nő sokkal okosabb dolgokat is kitalálhat egy pasi ellen ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!