Anyukám kijelentése: "nem tartozom felelősséggel irántad! ", ez így van?
Nem bántásból írom. Szerintem elfáradtak a gyerek nevelésben, elég egy gyereket 18 éves korig nevelni, gondozni és most már nincs türelmük.
Mi lenne, ha kicsit próbálnátok felnőtté válni, olyasmire gondolok, hogy bizonyos dolgokat megcsináltok amit eddig nem. És akkor észre fogják venni, hogy még sem vagytok akkora teher. Pl-ul, ha eddig nem fizettétek be a csekket magadtoktól a postán akkor elmentek kérés nélkül befizetitek, vagy bevásároltok önként szombatonként egyedül. stb. Sok féle apróbb dolog lehet. A lényeg, hogy kicsit tehermentesítsétek őket.
Érdekes,hogy csak a gyerek kéri a kötelező eltartást,gondoskodást.És mikor megy egyedül is,akkor nagyívben felejti el addigra nyomorgó szüleit.
Talán ezért került be az alkotmányba,tessék rajta elgondolkozni:
Nagykorú vagy
de az hogy hogy indít az életbe nem mindegy
Lehord a sárga földig egész életedbe mondja mekkora hülye vagy kislányom az már tönkre is tett valamilyen szinten
szerintem akinek van gyereke minnél jobbat akar neki
te nem tehetsz róla nyagatod akkor meg nézz magadba
minél jobb ha felnőtté válsz és elszakadsz
szülök nagyon gonoszak tudnak lenni
főleg ha anyós lesz belőlük
hát nem tudom
én szülő vagyok de nem várnám el ezt a fiamtól lányomtól
pofátlanság!!
inkább támogatom kényeztetem az élet úgy is ad elég pofont majd
ja ez az alaptörvény hülyeség mert egy fiatal pl 25 éves aki vállal 1 gyereket az már maga is szülő lesz
ha meg már szülö teljesen önnáló nem türöm el hogy beleszóljanak az életembe főleg hogy elvárják hogy róluk gondoskodjam mert azzal hogy én is gondoskodok valakiről azt teszem amit ő vagy amit mindenki más ergo ne várja el újra ő is a gondoskodást
JA ÉS AZÉRT TETTE AZ ALAPTÖRVÉNYBE MERT ELRABOLTÁK AZ EMBEREK NYUGDÍJÁT ÉS SZART SE ADNAK NEKIK 40 ÉV MUNKAVISZONY UTÁN HANEM ÁTHÁRÍTJÁK A HIBÁJUKAT MÁSRA
ma 17:45
már ne haragudj de egy alkoholista, gyerekverő, kizsigerelő, alázó szülőt akinek csak a pénzért meg a középpontba levés miatt kell a gyerek meg csicskának ha életfogytiglani börtönt kapok se tartok el, jah és meg lehet lepődni! nem vagyok cigány! mert ugye csak azok az ilyen emberek, a magyarok szentek.
pont a cigányok azok akik sokkal összetartobbak családjukban
mint a nem cigány emberek
Ez egy nagyon aljas mondat anyukád részéről, ugyanis hiányzik belőle a lényeg: az, hogy mivel kapcsolatban nem tartozik felelősséggel irántad.
Ha 20 éves vagy, és a nevelésdre vonatkozik, akkor igaz. KIvéve, ha törvény írja elő, hogy a felsőfokú tanulmányok idejére neked mi jár tőle.
Ha bögrével akarja a fejed szétverni, akkor nem, mert már ugyan nem gyermekbántalmazásnak fog számítani, de ha megüt, azonnal fel lehet jelenteni testi sértésért - egyik felnőtt a másikat alapon. 20 évesen SEM kell letűrni, hogy bárki is bántalmazzon. Anyád sem bántalmazhat téged. Milyen alapon tehetné? Tán az "szerető édesanya" jogán?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!