Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyukám kijelentése: "nem...

Anyukám kijelentése: "nem tartozom felelősséggel irántad! ", ez így van?

Figyelt kérdés
2012. febr. 26. 16:27
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
61%

Nem bántásból írom. Szerintem elfáradtak a gyerek nevelésben, elég egy gyereket 18 éves korig nevelni, gondozni és most már nincs türelmük.

Mi lenne, ha kicsit próbálnátok felnőtté válni, olyasmire gondolok, hogy bizonyos dolgokat megcsináltok amit eddig nem. És akkor észre fogják venni, hogy még sem vagytok akkora teher. Pl-ul, ha eddig nem fizettétek be a csekket magadtoktól a postán akkor elmentek kérés nélkül befizetitek, vagy bevásároltok önként szombatonként egyedül. stb. Sok féle apróbb dolog lehet. A lényeg, hogy kicsit tehermentesítsétek őket.

2012. febr. 26. 17:37
 12/22 anonim ***** válasza:
82%
Aki nem képes támogatni a gyerekét érzelmileg és ha rászorul anyagilag,közben a fejéhez vágja hogy nekik köszönhet mindent, főleg hogy megszülte( ami nem kötelező és nem a szerencsétlen gyerek akarta) az ne vállaljon gyereket hanem tartson kutyát.
2012. febr. 26. 17:41
 13/22 anonim ***** válasza:
23%

Érdekes,hogy csak a gyerek kéri a kötelező eltartást,gondoskodást.És mikor megy egyedül is,akkor nagyívben felejti el addigra nyomorgó szüleit.

Talán ezért került be az alkotmányba,tessék rajta elgondolkozni:

[link]

2012. febr. 26. 17:45
 14/22 anonim ***** válasza:
84%

Nagykorú vagy

de az hogy hogy indít az életbe nem mindegy

Lehord a sárga földig egész életedbe mondja mekkora hülye vagy kislányom az már tönkre is tett valamilyen szinten

szerintem akinek van gyereke minnél jobbat akar neki

te nem tehetsz róla nyagatod akkor meg nézz magadba

minél jobb ha felnőtté válsz és elszakadsz

2012. febr. 26. 17:46
 15/22 anonim ***** válasza:
60%

szülök nagyon gonoszak tudnak lenni

főleg ha anyós lesz belőlük

2012. febr. 26. 17:47
 16/22 anonim ***** válasza:
60%

hát nem tudom

én szülő vagyok de nem várnám el ezt a fiamtól lányomtól

pofátlanság!!

inkább támogatom kényeztetem az élet úgy is ad elég pofont majd

2012. febr. 26. 17:48
 17/22 anonim ***** válasza:
63%

ja ez az alaptörvény hülyeség mert egy fiatal pl 25 éves aki vállal 1 gyereket az már maga is szülő lesz

ha meg már szülö teljesen önnáló nem türöm el hogy beleszóljanak az életembe főleg hogy elvárják hogy róluk gondoskodjam mert azzal hogy én is gondoskodok valakiről azt teszem amit ő vagy amit mindenki más ergo ne várja el újra ő is a gondoskodást

JA ÉS AZÉRT TETTE AZ ALAPTÖRVÉNYBE MERT ELRABOLTÁK AZ EMBEREK NYUGDÍJÁT ÉS SZART SE ADNAK NEKIK 40 ÉV MUNKAVISZONY UTÁN HANEM ÁTHÁRÍTJÁK A HIBÁJUKAT MÁSRA

2012. febr. 26. 17:53
 18/22 anonim ***** válasza:
82%

ma 17:45

már ne haragudj de egy alkoholista, gyerekverő, kizsigerelő, alázó szülőt akinek csak a pénzért meg a középpontba levés miatt kell a gyerek meg csicskának ha életfogytiglani börtönt kapok se tartok el, jah és meg lehet lepődni! nem vagyok cigány! mert ugye csak azok az ilyen emberek, a magyarok szentek.

2012. febr. 26. 18:02
 19/22 anonim ***** válasza:
60%

pont a cigányok azok akik sokkal összetartobbak családjukban

mint a nem cigány emberek

2012. febr. 26. 18:12
 20/22 anonim ***** válasza:

Ez egy nagyon aljas mondat anyukád részéről, ugyanis hiányzik belőle a lényeg: az, hogy mivel kapcsolatban nem tartozik felelősséggel irántad.

Ha 20 éves vagy, és a nevelésdre vonatkozik, akkor igaz. KIvéve, ha törvény írja elő, hogy a felsőfokú tanulmányok idejére neked mi jár tőle.

Ha bögrével akarja a fejed szétverni, akkor nem, mert már ugyan nem gyermekbántalmazásnak fog számítani, de ha megüt, azonnal fel lehet jelenteni testi sértésért - egyik felnőtt a másikat alapon. 20 évesen SEM kell letűrni, hogy bárki is bántalmazzon. Anyád sem bántalmazhat téged. Milyen alapon tehetné? Tán az "szerető édesanya" jogán?!

2012. febr. 26. 20:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!