Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha anyukám folyton...

Mit tegyek, ha anyukám folyton piszkál amiatt, hogy a barátom alacsonyabb nálam?

Figyelt kérdés

Minket nem zavar, még magassarkút is szoktam felvenni, ha ő mellettem van, pedig úgy még szembetűnőbb a különbség... Nem vagyok magas lány (166 körül), de a barátom így is alacsonyabb... Anyukám viszont folyton beszól miatta nekem, azt hiszi, vicces... Mit csináljak vele? Mert EZ nagyon zavar!

L20

2012. febr. 26. 14:11
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Ha ez nem jön be, max. elköltözök, mert komolyan is próbáltam már vele megbeszélni, de semmi... :S
2012. febr. 26. 16:02
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem emiatt nem kell költözni.

De azért tudom, hogy idegesítő. Mi együtt vagyunk 4,5 éve, szóval kaptunk hideget meleget az évek folyamán...

volt, hogy azt mondták az öcsém, olyan is volt, hogy az ékszerüzletben leröhögtek, hogy mit akarunk...pedig 22 éves párom és nem néz ki dedósnak.

De lesz.rom én őt szeretem és ha valakinek nem tetszik írjon haza. És ezt meg is mondom nekik.

2012. febr. 26. 16:10
 13/16 anonim ***** válasza:
82%

Kérdezed meg hogy jobban örülne-e egy 190 magas férfinak,aki üt ver megaláz?

(anyámnál ez volt amire befejezte)

illetve nagyimat elpiritani sikerült azzal hogy az ágyban egyforma magasok vagyunk,onnantól ő is békénhagyott

(én 172,párom 170,de én leginkább magassarkút hordok,amit párom imád,és tesz rá magasról hogy ettől én leszek a magasabb )

2012. febr. 26. 17:21
 14/16 anonim ***** válasza:
Véleményem szerint igazán örvendetes, hogy ez téged nem zavar. Bár több olyan lány/nő lenne, aki hajlandó alacsonyabb férfiakkal is járni...
2012. febr. 28. 00:05
 15/16 anonim ***** válasza:

És akkor mi van, ha alacsonyabb?

Erre a válasz az, hogy az ágyban viszont mindent visz. És ezzel le is szállhat a témáról.:-)

2012. febr. 29. 13:40
 16/16 anonim válasza:
Mond meg neki, hogy a szerelem mindent legyőz !
2013. ápr. 27. 20:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!