Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Pasiknál ez mit jelent?...

Pasiknál ez mit jelent? Voltam randin egy pasival és arról volt szó, hogy ez csak egyszeri kaland lesz?

Figyelt kérdés

És csókkal váltunk el, és mondta, hogy még keresni fog. Másfél órával később rám is írt, azóta is beszélünk.

Ez mit akar jelenteni pasi szemmel?

2012. febr. 26. 09:51
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
84%

Barátnőmék így jöttek össze. Ha nem olyan pasi, aki egyszerre több vasat tart a tűzben és rendszereződnek a találkák, akkor előbb-utóbb érzelmek is lesznek a dologban. Barátnőmék 2 hónap után mondták ki, hogy együtt vannak, azóta eltelt 3 év, együtt tervezik a jövőt, komolyak a szándékok stb.

De pl. van egy haverom, aki mindig tartja magát ehhez a kijelentéséhez, hogy csak szex és ezen semmi nem változtat.

Lazán állj a dologhoz, ne érezze a pasi, hogy esetleg te többet szeretnél, úgy esélyes, hogy átfordul a dolog és komolyabb lesz, de ezt megmondani még nem lehet...

2012. febr. 26. 11:03
 12/14 anonim ***** válasza:
79%
Ne éld bele magad, csak szexelni akar.
2012. febr. 26. 11:37
 13/14 anonim ***** válasza:
69%

dugás...

és a pasi válaszolók egyöntetűen ezt írják - én is...:)

Akkor szerinted?

2012. febr. 26. 14:15
 14/14 anonim ***** válasza:
69%
"arról volt szó, hogy ez csak egyszeri kaland lesz" szerintem azt jelenti, hogy egyszeri kaland lesz, kevésbé szépen fogalmazva meg akar dugni és kész:)
2012. febr. 26. 16:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!