Melyik a rosszabb? Egy futó kaland vagy sóvárogni évekig mások után? Megcsalás az, ha folyamatosan másra gondol az ember és nem a párjára?
Remélem értitek mit akarok kérdezni!
Előre is köszönöm a válaszokat!
Én a sóvárgásra teszem a foksom.
Amúgy szerintem az még nem az...ha történik valami testi kapcsolat, szerintem az már annak nevezhető.
Az ilyen tobb eves sovargas tuti, hogy rendesen marcangolja az embert.
En arra jottem ra, hogy mindenki ember, az adott "kiszemelt" szemely is az es ha nem kellesz neki, akkor nem o az igazi. Lesz mas, aki tole 1000-szer jobb lesz, mert az a szemely szeretni fog. Ha valaki nem szeret, az nem jo par. Tehat ha aki utan sovarogsz, nem szeret, az vessen magara, te meg lepj tovabb, keress olyat, aki megbecsul. En is nagyon oda voltam valakiert regen, akinek nem kellettem, megalaztam magamat elotte, akkor meg ugy sem kellettem - hiaba voltak akarmilyen jo hozza. Aztan jott a ferjem es minden megvaltozott...rajottem, hogy az ilyen rajongas egy felszines dolog es azzal az emberrel, akinek nem kellesz, ugysem tudnal egyutt elni...probalj meg nem ra gondolni, mert nem erdemli meg es keresd az igazit, mert a kiszemelted nem az. Ez 100%!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!