Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Melyik a rosszabb? Egy futó...

Melyik a rosszabb? Egy futó kaland vagy sóvárogni évekig mások után? Megcsalás az, ha folyamatosan másra gondol az ember és nem a párjára?

Figyelt kérdés

Remélem értitek mit akarok kérdezni!

Előre is köszönöm a válaszokat!

2010. szept. 21. 21:54
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó válaszoló!

Én is pont ilyen helyzetben vagyok. :( Utálom magam ezért!

2010. szept. 22. 13:09
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Én biztos, hogy nehezebben emészteném meg azt, ha kiderülne, hogy a párom a velem töltött idő alatt folyamatosan másra gondolt mint azt, hogy egyszer megcsalt.
2010. szept. 22. 13:35
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező! 09:53 vagyok, tudom nagyon rossz, nehéz de egyszerűen nem tudok ellene mit tenni! Régebben elítéltem az ilyen embereket, míg én is bele nem kerültem, na ezek után biztos hogy nem mondom hogy soha, mert nem tudhatom!
2010. szept. 22. 17:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!