Most ezt hogy mondjam el?
Figyelt kérdés
apukamnak mar majus ota van egy baratnoje.. Szoval az a lenyeg ,hogy neki egy szavaba kerul,es apukam megveszi neki a fel plazat..En szulinapomra/nevnapomra stb. kapok csak ajandekot,meg en akarhova akarok menni veluk,mindig van valami kifogasa(pl nem jo a kocsi stbstb.) de a baratnojenek egy szavaba kerul es rogton mennek oda ahova csak akar.. Karacsonyra kaptam apatol egy kb 3ezer erteku felsot,annak a kis libanak meg kb 40ezer erteku ruhakat vett. Es a csaj meg egy nagykepu liba is,mert ha kap valamit (mindennap) rogton nagykepuskodik vele.Es szerintem csak kihasznalja apat,de o nem veszi eszre... Szoval ezt hogy mondjam el apukamnak,hogy en nem akarom ,hogy o mindig mindent megkapjon,en meg sose kapjak semmit..?2012. febr. 25. 18:32
1/9 anonim válasza:
Most az a baj, hogy ő kap, vagy az hogy te nem?
Majd felnősz és te is keresel magadnak egy ilyen balekot!
Elhiszem hogy ez nagyon rosszul esik neked, ezért beszélhetsz erről apukáddal, de annak szerintem max veszekedés, sértődés lesz a vége.
2/9 anonim válasza:
Sajnos ezt nehéz lesz megmondanod neki, mert apud az oda van érte és teljesen elcsábította a nője. Ilyenkor agyilag kikapcsol és csak rágondol téged meg elhanyagol. Én a helyedbe azzal kezdeném hogyha csak ketten vagytok otthon üljetek le beszélni és mond meg neki hogy te azt veszed észre hogy elhanyagol téged és csak a nőjével törődik.
3/9 anonim válasza:
Mondd el neki simán kertelés nélkül, hogy úgy érzed rád kevesebb figyelem jut, és neked rosszul esik, hogy az ajándékok értékénél is "kevesebbet érsz" neki.
Amúgy szabad megkérdeznem, hogy hány éves a barátnő? Mert azt írod kis liba, mennyi köztetek a korkülönbség?
4/9 anonim válasza:
Egy kezdeti kapcsolatban mindig többet próbálnak meg adni az emberek a párjuknak. Megnyugodhatsz, mert csillapodni fog a dolog, de jó lesz, ha észben tartod: egy szerelmi kapcsolat teljesen más, mint a szülő-gyerek viszony.
5/9 anonim válasza:
Apukád szerelmes talán, és "másodvirágzását éli a kapuzárás előtt." Később elmúlik.
Biztos szeret Téged nagyon! Ne aggódj! Megértem, hogy rosszul esik.
6/9 anonim válasza:
Őt elvesztheti, téged nem, tudom hogy ez szar neked, de ne irigykedj rá apádnak meg véletlenül se említsd meg mert ha eddig kicsit sem vette észre biztos lesz benne hogy nem így van és mikor megpróbálod meggyőzni akkor meg fog csak sértődni és még rosszabbul jársz.
7/9 anonim válasza:
Nem teljesen értek azzal egyet, hogy Őt nem veszítheti el, ha ilyet éreznék apumon, ha lenne új nője, akkor én lehet megmondanám neki, hogy engem felejtsen el, én látni sem akarom. Ha neki többet ér a k*rvája már bocsánat mint a lánya, akkor nem érdemli meg a szeretetem 14L
8/9 A kérdező kommentje:
Utolso ,en is teljesen ezt gondolom de azert ezt igy megmondani nehez ,mert nem vagyok ilyen tipus :/ Meg megbantani se szeretnem azert.. Szerintem inkabb hagyom az egeszet ,lesz ami lesz:) Es tudom ,hogy nem az a lenyeg ,hogy mennyit kapok mennyiert meg stb. de ha en nem kapok akkor o se kapjon ! Es valaki kerdezte ,hogy hany ev van koztunk, hogy csak igy kis libanak hivom..:) hat korulbelul 12 ev van kozottunk :) de akkoris azt gondolom rola es kesz:D
2012. febr. 28. 18:39
9/9 A kérdező kommentje:
egyebkent koszonom mindenkitol a kedves valaszokat !;)
2012. febr. 28. 18:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!