Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy vegyem rá a férjemet,...

Hogy vegyem rá a férjemet, hogy jöjjön el ma velem ajándékot venni?

Figyelt kérdés

Vasárnap megyünk két rohonhoz is születésnapra.Ebből az egyik a párom öccse,a másik az én unokahugom!

Egy hete könyörgök neki menjünk el megvenni az ajándékokat.Mindkét gyereknek ruhaneműt szeretnék venni,de a páromnak az volt a kivánsága,hogy az öccse ajándékát ő választhassa ki!Tegnap úgy volt,hogy elmegyünk megvenni az ajándékokat,de aztán befeküdt a tv elé és nem volt kedve.Ma mikor hazaért a munkából én mondtam neki,hogy menjünk ajándékot venni,de mgint arra hivatkozik,hogy fáradt.Nekem még pont beleférne az időmbe a vásárlás,mert este 6-ig szabad vagyok,de utána van programom,a páromnak viszont a mai napra már semmilyen kötelezettsége nincs.Most azzal jön,hogy majd holnap elmegyünk megvenni az ajándékokat,de hozzáteszem,hogy holnap is dolgozik délelőtt,délután meg már egyik bolt sem lesz nyitva.Nagyon felhergeltem magam ezen,hogy egy hete,könyörgök neki és nem képes felemelni a hátsóját.Én egyébként is utálom az ilyen dolgokat,nem szeretk semmit az utolsú pillanatra hagyni!Most maradt az a verzió,hogy holnap délelőtt elmegyek egyedül megvenni az ajándékokat,de ez megint nem tetszik neki,mert ugye az öccsének ő akar választani!Úgy érzem,hogy mindjárt felrobbanok!Nem tudom rávenni,hogy ma menjünk,az óra meg ketyeg és később meg már én nem fogok ráérni!

2012. febr. 24. 15:35
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
68%

Akkor bocsi, én nem vagyok ilyen problémázós asszonyka :) Én mondjuk pesti vagyok, ahol a ruhaüzletek többsége megtalálható a bevásárlóközpontokban, plazák, Tesco, Auchan, és azok biza szombaton is nyitva vannak este kilencig :) De legalább nyolcig.

Ja plaza és egyéb bevásárlóközpont nem csak Pesten van, tehát ezért furcsálom, hogy miért is ne találnának ajándékot (pláne ruhát) szombaton? EZt tudja a férj is, hogy holnap is nyitva vannak ezen üzletkomplexumok.....

2012. febr. 24. 16:34
 12/18 anonim ***** válasza:
68%

Egyébként nem kell türelmetlenül vásárolgatni, a boltban ugyanazok a ruhák lesznek holnap is, mint ma délután. Én sem vagyok egy mindent utolsó percben típus, de ha az lennék, akkor vasárnap délelőtt vásárolnék :)

Ha valahova vasárnap mennek, a szombat még egyáltalán nem utolsó perc...nem szabad rigolyásnak lenni, mert a házastársi viták nagy részét az ilyen semmiségeken való vitatkozás okozza.....főleg ha még bátorítják is az embert vadidegenek, hogy igen a gonosz férj miatt kell szegény asszonykának majd türelmetlenül vásárolnia....

2012. febr. 24. 16:38
 13/18 anonim ***** válasza:
Én egy kisvárosban élek, nálunk dél avagy 1 óra után szombaton tényleg nincs nyitva semmi. Egyetlen egy Tesconk van, de ott meg vagy talál éppen az ember valami jót, vagy nem. Gondolom a kérdező is azért írta, hogy nincsenek nyitva a boltok, mert nem egy pláza szomszédjában él. Nekünk vidékieknek sajnos bele kell kalkulálni, hogy itt hétvégén aztán semmi... Már írtam, hogy szerintem is az a helyes, ha a kérdező elmegy megvenni a saját rokonának az ajándékot, a párja meg csinál amit akar, nem kell ebből hatalmas problémát gerjeszteni. Ha azt nézzük, akkor viszont a párja számára lenne fontos, hogy ott legyen a vásárlásnál, így érthető hogy asszonykát kicsit idegesíti, hogy lusta.
2012. febr. 24. 20:45
 14/18 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Megvolt a bevásárlás.Végül azt csináltam,hogy mindkét gyereknek vettem ajándékot.Mostmár csak reménykedni tudok,hogy a férjemnek tetszeni fog,amit az öccsének vettem.Ha nem tetszik neki,akkor meg magára vessen!

2012. febr. 25. 10:47
 15/18 anonim ***** válasza:
Majd azért megírhatnád, hogy a férjed hogy reagált, kíváncsi vagyok! :)
2012. febr. 25. 12:31
 16/18 A kérdező kommentje:
Mikor hazaért a férjem a munkából,mondtam neki,hogy mehetünk ajándékot venni.Erre képzeljétek,megint előállt ugyanazzal a szöveggel,hogy ő fáradt és nincs kedve!Mondtam neki,hogy jó,akkor nem lesz ajándék,az sem érdekel,ha nem megyünk el az öccse szülinapjára.Erre nem is nagyon reagált.Én kint voltam a konyhában,egyszer csak kijön és mondja,hogy na akkor menjünk,én meg mondtam neki,hogy ne strapálja magát,feküdjön le nyugodtan,mert én már megvettem az ajándékokat!Nézett egy nagyot,aztán megfogta magát és visszament a szobába,meg sem nézte,hogy mit vettem...ebből is látszik,hogy mennyire érdekli a dolog...Na mindegy,de az biztos,hogy legközelebb nem csinálom végig vele ezt a cirkuszt,hanem ha az ő rokonához megyünk és nem lesz hajlandó ajándékot venni,akkor az sem érdekel,ha anélkül megyünk,mert nem az én szégyenem lesz!
2012. febr. 25. 15:45
 17/18 anonim ***** válasza:

Sajnálatos, hogy ilyen érdektelen a férjed.

Nem tartozik a témához, tudom, de veled szemben is eléggé az. Milyen viselkedés ez, hogy kihúzod a csávából, megmented a helyzetet, erre ennyit sem érdemelsz, hogy megnézze mit vettél. Ez eléggé tiszteletlenség a te irányodban is.

2012. febr. 25. 17:46
 18/18 anonim ***** válasza:
Szerintem is sajnálatos a dolog. Még annyit sem mond, hogy köszi, vagy legalább megnézné, bármi... Nem jó ez így, nagyon nem jó. :(
2012. febr. 25. 17:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!