Apukám azt mondta, ne nagyon álmodjak arról, hogy hűséges férfit találok magamnak. Miért mondhatta?
Jó indulatból, hogy felkészítsen az igazságra, és ezzel megóvjon a csalódástól?
Rossz indulatból, hogy azt éreztesse, én nem érdemlek hű férjet, nem érek annyit, hogy ezt az "áldozatot" (önmegtartóztatás, többek között amitől emberek vagyunk) meghozza értem egy férfi?
Önigazolásból, mert ő sem tudott hű lenni anyukámhoz, és ezzel igazolja, hogy az összes férfi hűtlen, így nem érzi magát olyan rossznak, mert nem vele van a baj?
Teljesen lelombozott, és érthetetlen, hogy szülőként miért mondott ilyet, de nem akarok rákérdezni, mert újból fel kellene ahhoz hoznom a témát, és elég kínos, meg hát őszintén, hánynom is kell az egésztől.
Pfúúú és akkor mert apukád azt mondta hogy összedől a világ akkor a szemedben is összedől a világ?
Hány éves vagy?
Szerintem magából indult ki...Szánalmas.
Ne hallgass rá, rengeteg hűséges nő és férfi van.
Figyelmedbe ajánlanám az emberről szóló részt:
"Önigazolásból, mert ő sem tudott hű lenni anyukámhoz, és ezzel igazolja, hogy az összes férfi hűtlen, így nem érzi magát olyan rossznak, mert nem vele van a baj?"
Ott a pont. Ahogy észrevettem sok szülő ilyen, mindig úgy próbálják beállítani a saját és gyerekeik világnézetét hogy ők maguk ne lehessenek hibásak semmiért még a saját szemükben se. Mert ők maguk nem vállalják a felelősséget a tetteikért. Azt akarják hogy továbbra is tévedhetetlennek higgyék őket a gyerekeik pedig ez úgyse fog menni.
És ha belegondolsz az ilyen szülő önző. Önző mert pl. a te apád is hajlandó előre tönkretenni a kapcsolataidat csak ő maga ne nézzen szembe a saját maga által elkövetett hibákkal. Egy szót se higgy el neki!
"Nyilván ő is tudja, hogy vannak hűséges férfiak, de a zöme hazug disznó."
Ha azt mondta volna, hogy jól válogassam meg, meg legyek óvatos, azt megértem, de úgy mondta, hogy egyáltalán ne is számítsak rá.
1. Apukád magát mentegeti ezzel.
2. Verzió: azért is mondhatta, ha te alapból olyan típus vagy aki nem marad sokáig egy fiú mellett, olyan facebookon enyelgős vasalthajú maca. Sok kapcsolatod volt már?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!