Betartanátok-e párotok utolsó kívánságát?
Figyelt kérdés
Barátom felesége súlyos beteg volt és azt szerette volna, hogy halála után hanvasszák el, majd férje vigye el a Balatonon lévő kedvenc helyére és ott szórja szét. Természetesen ez engedély köteles lett volna, nem kért engedélyt, hanem anélkül megtette.2012. febr. 23. 07:16
21/21 anonim válasza:
Megfordítva: nem kérnék ilyeneket utolsó kívánság gyanánt. Tegyenek velem, amit akarnak, nekem már úgyis mindegy. És nagyon örülnék, ha még életemben tisztelnének, nem pedig miután meghaltam, amikor már úgysem látom, ergo nem nekem szól, hanem a saját lelkiismeretüknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!