Kinek van igaza?
Én is szoktam laptopozni de nem a lételemem... viszont anyának már mániája meg a facebook... amikor én ülök a laptop előtt mindig 5percezik... most is megy dolgozni mondja hogy egészkor megy a busza nem azzal foglalkozik hogy indulnia kell hanem a facebookal , emiatt össze is vesztünk... volt már olyan hogy hazajött és észre se vettem hogy itthon van nem jönne be köszönni , facebook chaten vettem észre hogy hazaért.. múltkor a jelentkezést adtuk be egyetemre , segített , de ő öt percnél tovább nem bírja elviselni ha mesélek és ez időigényes meló és már rögtön a facebookot nyitotta meg... múltkor itt volt nálunk haverom fél óránként jött be hogy hadd adjuk már oda neki a laptopot... végül az én htc-met kapta meg hogy nyugtunk legyen tőle... annyira idegesítő... facebook, facebook, facebook... én is ülök előtte meg tartom rajta azon keresztül a kapcsolataimat de megvagyok nélküle ha van más elfoglaltságom... apa is megvan nélküle... egyedül anya ilyen... ha nem lennének távoli ismerőseim fent, le is törölném magam mert utálom nagyon.. :/
18/N
Add el a htc-det, vegyél egy olcsóbb laptopot és legyen boldog az anyád, hogy az övé a gép.
Amúgy igazad van, függő lett. De azt nem tudom hogyan lehetne rajta segíteni, valószínűleg ha több közös programotok lenne a családdal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!