Miért tesz anyósom különbséget az unokái között?
Figyelt kérdés
A lányához és gyerekéhez megy 2 havonta,utazik 350 km-t.A fia gyerekéhez(aki az én kisfiam) nem jött el a szülinapja óta,3 hónapja.Akkor is csak a szülinap miatt,azelőtt nyáron volt itt.Mi 40 km-re lakunk,max másfél órát kell utazni,a másik unokához pedig kb 4 órát.És most is azt mondta,hogy majd visszafelé talán beugrik(itt megy át a városon haza).Annyira zavar,mert mindig azt hallgatom,hogy hogy hiányzik az unokája.De nem jön egyáltalán.Pedig havonta van 1 hete,mikor nem dolgozik.Tavaly januárban mondta,hogy majd a szabad hetén jön.Azóta is jön egyfolytában.Pedig se kutyája,se macskája.Mindig azt akarja,hogy mi menjünk,mert neki macerás hozzánk eljönni.2012. febr. 22. 12:27
11/18 anonim válasza:
Jó, azt azért szögezzük le:
a legtöbb menynek semmi sem jó. Ha az anyós sokszor megy, az a baj. Ha ritkán megy, az a baj...
12/18 anonim válasza:
Én egy meny vagyok, és örülök neki,hogy ritkán jön az anyósom:)
egyébként meg szerintem teljesen normális,hogy a lánya gyerekeivel más a viszonya. Azokat az unokákat mégiscsak a lánya szülte, a fiáét meg akárhogy vesszük,egy idegen nő.
Gondolom nem vagytok nagy barátnők, akkor mégis miért zavar, hogy ritkán megy hozzátok?
13/18 anonim válasza:
Az anya-lánya kozt más kapcsolat van. Szerintem a menyecske csak menyecske marad. Ezért is ilyen a kapcsolatotok. Ezt én is tapasztaltam, hogy anyám sokkal szivesebben jon nálunk (igaz pár méterre lakunk) és más neki a gyermekem és máshogy viszonyul a menyéhes is. Tudni kell, sogornom lusta mint a dog se nem takarít, se nem foz és még munkába sem jár. Tesom csinál mindent hétvégén vagy este, amikor hazajon a munkábol. Es este jon a rinyálás a feleségétol, hogy nem torodik a tesom a gyerekével (4 után ér haza).
14/18 A kérdező kommentje:
nem mondtam neki,mert úgysem értené meg.csak hogy teljes legyen a kép,múltkor azt mondta,ha nem költözünk el hamarosan a negyedikről,akkor ő addig nem jön,míg át nem költözünk a családi házba.
2012. febr. 22. 14:33
15/18 anonim válasza:
Az anyóssal az is gond, ha keveset megy, és az is, ha sokat. Ez van... :)
16/18 anonim válasza:
Kedves 13:06! nem vagyunk milliomosak, de mivel nö vagyok, majd szeretnék saját gyereket. a párom két gyereke az anyjánál él, úgyhogy nem igazán nálam nem érzi jól magát.... az hogy szereti e valaki az unokáit ne a menyen muljon már...
17/18 anonym0117 válasza:
Ez jo kerdes, erre en is kivancsi lennek unokakent. Nagyanyamnak 3 gyereke van, 2 lany, es apu. Allandoan panaszkodik, tenni meg nem tesz erte. Ket eve igeri, hogy eljon a szuletesnapomra, persze azota is jon.. Nem allunk anyagilag fenyesen, megis mindig oltja a szuleimet, hogy mire megy el a sok penz, ami valojaban nem is volt nekunk soha. Evekkel ezelott kïderult, hogy a hazukat apunak a hugara irattak titokban. Persze neki is van haza. Mama messze eltud utazni, de hozzank 30km-re mar nem. Ha papo korhazba van, anyu az elso aki szalad es segit onzetlenul. Megis mindig oket bantjak. Apu testverei pedig a hugom es ocsem keresztszu, dme se szulinapkor se karacsonykor meg egy kepeslapot sem kapnak.. En nagyon sok mindent felszeretnek tenni a nagymamamnak, hogy miert ilyen velunk? Erosen gondolkodom, hogy a ballagasomra egyikojuk sem kap meghivot, mert latni nem birom oket. De ismet anyuekon csattanna az ostor... Szomoru..:(
18/18 anonym0117 válasza:
* keresztszulei, de
javitva, bocsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!