Miért ilyen idegbetegek a kisbabás feleségek?
Szerintem nem a csendességen múlik, hanem az eszén, meg az érzelmi intelligenciáján. Aki azelőtt is tudta normális módon támadások nélkül kezelni a helyzeteket, az akkor sem fog megváltozni, ha született egy gyereke.
Aki akkor hárpiává változik, az előtte is az volt, mindegy milyen hangerővel.
Nem csak hangosan, kiabálva lehet valaki hárpia.
Biztos Fritz Kahn könyvére gondolsz.
Nos őszintén nőként ajánlom neked olvasásra a könyvet. Nem kell kőbe vésve értelmezni, de ahogy a könyvben is benne van, mi nők vagyunk az okosabbak és nekünk kell irányítani a helyzetet.
Én egészen durván fejeztem ki magam a minap. A férfiak olyanok mint az állatok. Pár egyszerű dolgot megadsz nekik, ami neked is jó, aztán azt csinálsz velük, amit csak akarsz. És még hálásak is lesznek. És minő meglepő, ez visszafelé is igaz, a nőkre.
Csak manapság sokkal divatosabb felvértezni magatokat azzal, hogy na nehogy már, majd én megmutatom, mit képzelnek, és alapvető logikus dolgokat sem gondoltok végig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!