Te elhagynád az országot, ha örökölnél 1,6 milliárd forintnyi dollárt, de az lenne a feltétele, hogy Miami-ban kell letelepedned?
Húha előző
Részvényei vannak. Tehát részvényes, résztulajdodnos bizonyos cégekben. Kap osztalékot, mert olyan részvényei vannak.
Nem a banké a pénz és az ingatlan. A bank kezeli a pénzt, az ügyvédi iroda ellenőrzi az örököst. Pénzért.
Hát akkor ezt megoldottuk :)
Összefoglalom:
a család odaköltözik
-az örökös belekezd a munkába, ellenőriz, beletanul, kaialakít jó kapcsolatot a stábbal
-az örökös házastársa munkát vállal, hogy egy biztonsági tartalékot építsenek ki az ő bevételéből
-600 nm -ből csak 80 -at laknak, hogy spóroljanak, a többit kiadják turistáknak
-egyébként is csinálnak a parkban egy kempinget
-ha felszabadul Kuba, akkor olcsó magyar munkaerőre állnak rá, vagy nigériaira, mert ők is jól beszélnek nyelveket
-Te jól jársz, mert évente meglátogatod őket
aszem ennyi :)
31.
Mit hűházol? A részvények a mostani gazdasági helyzetben nem éppen stabilak, főleg nem garantált az állandó hozam. A másik, örököl, az egy dolog, hogy az ingatlant nem adhatja el 2082-ig, ezért gondoltam a hitelt, de miért szól bele a bank és ügyintéző a dolgokba, pénzkezelésbe. A részvényeket is csak akkor adhatja el? Nekem ez nem tiszta.
Azért hűháztam, mert Te tőzsdéről beszélsz.
Ennek nincs köze a tőzsdéhez, nem adja veszi a részvényeket.
Résztulajdodnos, részvényes, nem tudjuk miben.
Azért havi 2000 dollár nem olyan komoly hozam.
Ahogy a kérdező írja, ez valami hosszútávú kockázatkerülő befektetés lesz. Tehát nagy tőke hoz kevés hozamot, de azt biztosan.
Viszont, ha elolvastad volna a kommentek egy részét, már nem írtad volna le ezt a kérdést.
A válasz az, hogy ide irkálok és nem csomagolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!