Ha túristaként megyek az USA-ba muszáj oda-vissza vegyem a repülőjegyet vagy ott is megvehetem visszafelé?
Figyelt kérdés
Mert nemtudom pontosan mikor jönnék vissza2012. febr. 19. 12:02
1/7 anonim válasza:
Muszáj lesz oda-vissza, mert amúgy is maximálva van, hogy turistaként mennyit lehetsz ott. A reptéren a bevándorlásiak simán visszafordíthatnak téged, ha nincs határozott elképzelésed a távozásod időpontjáról, és bizonyítékot is illik felmutatni, pénzt a magad ellátására.
Én pont az ilyen megalázó bánásmód miatt nem is készülök az USA-ba.
2/7 A kérdező kommentje:
ez elég durva tényleg és az igaz, hogy szállodafoglalási papírt vagy egy címet bekell mutatnom ahol tartózkodni fogok?
2012. febr. 19. 12:15
3/7 anonim válasza:
De úgy ám! Alapos papírmunka nélkül nem engednek be. Repülő oda-vissza, szállás, mégis mit keresel itt stb.
4/7 anonim válasza:
ha nincs vissza jegyed,nem engednek be az országba.Nem biztos,hogy kérik a címed,de a repeteret nem hagyhatod el,ha nincs címed.Ez lehet egy szálloda is,a kutya nem foglalkozik vele,csak igazi cím legyen.Google map...helló
5/7 A kérdező kommentje:
na jolvan köszönöm!:D
2012. febr. 21. 10:55
6/7 anonim válasza:
Amit előttem leírtak azok csak lehetőségek,amivel élhet a bevándorlási hivatal tisztje. Természetesen a nyugalom kedvéért legyen nálad retúr repjegy (vagy legalábbis a foglalás) és a szállásfoglalás. Tőlem még soha nem kérték ,volt pár kérdés - meddig maradok,akarok-e munkát vállalni ez idő alatt ,mit fogok csinálni -de soha egyetlen igazolást sem kértek .
7/7 A kérdező kommentje:
és az lehetséges hogy mondjuk itt lefoglalok egy repülőjegyet hazafelé és csak ott fizetem ki vagy itthon csak egy részét fizetem ki és erről viszek magammal számlát vagy valamilyen papírt? mert most nincs túl sok pénzem ott viszont több lesz nálam
2012. febr. 24. 12:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!