Te elhagynád az országot, ha örökölnél 1,6 milliárd forintnyi dollárt, de az lenne a feltétele, hogy Miami-ban kell letelepedned?
Figyelt kérdés
Az örökség nagy része ingatlan, amelyet az örökbe hagyó végakarata szerint 2082-ig nem lehet eladni és állandóan gondozni kell illetve felügyelni a karbantartási munkákat. Az ingatlan egy 3,5 holdon elterülő park (Miami ény-i részén) és az ott lévő 600 nm-es ház teljes berendezéssel. A teljes összeghez közvetlenül nem lehet hozzáférni, csak félévente 160 ezer dollárhoz (kb. 32 millió Ft) járulék formájában, amelynek a 85-90%-a az ingatlan karbantartására szolgál. Te hogyan döntenél? Itt hagynád az országot és a barátaidat?2012. febr. 20. 15:39
12/64 anonim válasza:
Nagyon szeretem a hazámat,de ha én kapnék az élettől egy ilyen lehetőséget nem gondolkoznék!!!Mérlegelj,de szerintem menj!!!!!!Fél évente 32 millió?Keresel ennyit itthon valaha?A maradék 10_15%ék is mesés!!Indulj
13/64 anonim válasza:
Amúgy is bármikor kimennék. :)
De azt nem tudom, hogy a tény, hogy örökölt valaki, elég-e egyáltalán a zöldkártyához... Valószínűleg nem.
Szóval, akkor hogy tudnál kimenni?
14/64 A kérdező kommentje:
Egérút? Hát, ha csak innen nem viszünk.
Ugyanis a pénzt kezelő két bank és egy ügyvédi iroda felügyeli, hogy minden rendben menjen. :(
2012. febr. 20. 15:54
15/64 anonim válasza:
Sok ember a minden napi megélhetésért menekül külföldre, nemhogy 1,6 milliárd USD-ért :)
16/64 anonim válasza:
Hát ez nem sok így, mire tényleg pénzt látnál belőle, már nem élsz, maximum az unokáid élvezhetik. Az éves fizetésed ahogy írod kb. 3-4 millió forint. Ha itthon jobban élsz, akkor ne, de ha nem akkor igen, végül is hosszútávon az unokáidnak jó lesz.Igazából neked olyan, mintha egy szép helyen munkát kapnál.
18/64 anonim válasza:
Milyen kreatívak ezek a nigériaiak manapság...
19/64 anonim válasza:
Hajaj!Már itt sem lennék azis biztos...
20/64 anonim válasza:
Na mindegy, kiragadom a lényeget: Akárhogyan is döntesz, a cápákkal óvatosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!