Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szülők! Ti mit szólnátok, ha...

Szülők! Ti mit szólnátok, ha a lányotok a felsorolt igen szokatlan, esetenként társadalmi erkölcsöket felrúgó dolgok közül valamelyiket megtenné vagy szeretné?

Figyelt kérdés

Mondok néhány példát, s szeretném megérdeklődni, ti mit reagálnátok erre? Mi lenne a reakciótok? Mit tennétek? Kérlek adjátok meg, hány éves a lányotok!

1. A lányotokról megtudjátok, más a nemi identitása, vagy vonzódik a saját neméhez és szeretne szexelni vele.

2. A lányotok alkalmi szexelni szeretne sok idegen emberrel.

3. A lányotok kábítószer vagy alkohol függő, kicsapongás mértéktelenül, esztelenül.

4. A lányotok intim tetoválást csináltatna magának.

5. A lányotok le szeretné borotválni a haját teljesen, vagy félig egy punk haj miatt.

2012. febr. 20. 15:24
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

1. az ő dolga, nem esnék kétségbe. Lehet, hogy csak időleges (de ha nem, az se baj), és legalább teherbe esni nem fog :P Bizonyos férfitípusoktól sokkal jobban félteném a lányomat, mint egy leszbikus nőtől, ez az igazság.

2. nem örülnék neki, próbálnám lebeszélni, vagy legalább rávenni, hogy a védekezésre nagyon figyeljen.

3. magamban (is) keresném a hibát, ha a lány tizenéves. Ha másképp nem megy, pszichológus segítségével próbálnék megoldást keresni.

4. ő dolga

5. ő dolga - nem dől össze a világ, nem örülnék neki, de ez nem végleges, visszanövesztheti. Nem tiltanék meg olyat, ami nem veszélyes, csak mert nekem nem tetszik.

2012. febr. 24. 15:32
 12/13 anonim ***** válasza:
16%
Első reakció: 2.,3. megölném és utána magamat is. A többivel ugy ahogy , mert nekem is van egy 18 éves lányom és amugy is nagyom aggodom érte a mai világban. Mindent megtennék a lányomért mert nagyon szeretem.
2012. febr. 24. 18:25
 13/13 anonim ***** válasza:

1:nem tudok változtatni rajta,ezért nem is teszek ellen.elfogadom (és remélem,hogy "butch")

2:most komolyan ilyet ki mond el a szüleinek,elképzelni sem tudom.

3:benyomom egy elvonóra,és nagyon szigorúan,rövid "porázon" kezedem tartani.

4:ha ez minden vágya,de azért szeretnék látni a mitáról egy képet mielött még elkészül.

5:csak vigyázzon,nehogy megvágja kobakját,és ne verekdjen hungaristákkal,és ne punkoskodjon(részegség,hányásban fetrengés,stb).

2014. júl. 18. 20:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!