Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Vissza lehet szólni egy...

Vissza lehet szólni egy tényleg kibírhatatlan rokonnak? Nektek van ilyen rokonotok?

Figyelt kérdés

A nagynéném ilyen, már nyílik a zsebemben a bicska ha meghallom a hangját.

Nagyon sértő "humora" van, állandóan kritizál mindent, néha elég durva beszólásai vannak. "Humor" meg "poén" néven sérteget másokat, sokszor elég bunkó módon.

Hetente szokott hozzánk járni, de már nagyon elegem van belőle. Múltkor itthon 8tehát benti ruha, nem kinti) hordtam egy kicsit kivágott pólót (nem volt kirívó! sőt..) erre beszól hogy "mit k*rválkodsz itt ebbe a szerelésbe, ez micsoda illetlenség!" Legszívesebben jól megmondtam volna neki a magamét, de nem tudom, hogy meg lehetne-e tenni.

Mi a véleményetek?

Nektek van hasonló rokonotok vagy ismerősötök? Ha igen, akkor hogyan kezeltétek le?:S

Kíváncsi vagyok mit lehet az ilyennel kezdeni....

2012. febr. 20. 12:44
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Ne hívjátok meg, ennyi.
2012. máj. 27. 19:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!