Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Vissza lehet szólni egy...

Vissza lehet szólni egy tényleg kibírhatatlan rokonnak? Nektek van ilyen rokonotok?

Figyelt kérdés

A nagynéném ilyen, már nyílik a zsebemben a bicska ha meghallom a hangját.

Nagyon sértő "humora" van, állandóan kritizál mindent, néha elég durva beszólásai vannak. "Humor" meg "poén" néven sérteget másokat, sokszor elég bunkó módon.

Hetente szokott hozzánk járni, de már nagyon elegem van belőle. Múltkor itthon 8tehát benti ruha, nem kinti) hordtam egy kicsit kivágott pólót (nem volt kirívó! sőt..) erre beszól hogy "mit k*rválkodsz itt ebbe a szerelésbe, ez micsoda illetlenség!" Legszívesebben jól megmondtam volna neki a magamét, de nem tudom, hogy meg lehetne-e tenni.

Mi a véleményetek?

Nektek van hasonló rokonotok vagy ismerősötök? Ha igen, akkor hogyan kezeltétek le?:S

Kíváncsi vagyok mit lehet az ilyennel kezdeni....

2012. febr. 20. 12:44
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Nekem a néném:D
2012. febr. 20. 14:47
 12/21 anonim ***** válasza:

nekem is ilyen a nagynéném, bár nem ennyire durván, de ő is tud sértő dolgokat mondani. legutóbb mamám temetésén, mikor felhajtották a lepelt, és megnéztem mamámat, akkor kezdtem el úgy igazán sírni, erre rámszólt, h ne hisztizzek.

sajnos ezzel nem lehet mit kezdeni, én legalábbis nem szólok be neki, mert mégiscsak rokon, és idősebb is, én lenyelem a dolgokat, bár ez sehova sem vezet.

2012. febr. 20. 15:13
 13/21 anonim ***** válasza:
ő se nagyon gondolkozik rajta, hogy mit lehet mondani, meg mit nem, hát én se tenném...
2012. febr. 20. 16:28
 14/21 anonim ***** válasza:
52%

12. A te rokonod undorító.

Remélem nem hagytad szó nélkül.

2012. márc. 23. 16:29
 15/21 anonim ***** válasza:
Nekem a nagyanyám ilyen..rólam azt terjeszti,hogy mindennap elkések az iskolából,anyámat(a saját lányát!) leribancozza szid mindent és mindenkit..sajnos nekünk tűrni kell
2012. márc. 23. 17:33
 16/21 A kérdező kommentje:

"megnéztem mamámat, akkor kezdtem el úgy igazán sírni, erre rámszólt, h ne hisztizzek"

Remélem hogy nem hagytad szó nélkül. Aki ilyet mond, pláne temetésen, azt én embernek sem nevezném.

Amúgy egy ideje nem láttam mert most sok a munkája, de remélem nem is látom többet. Főleg miután lek*rvázott...

2012. márc. 23. 17:36
 17/21 anonim ***** válasza:

Természetesen vissza lehet szólni, sőt, mivel a jelek szerint nagyon durva agresszor ("mit k*rválkodsz itt ebbe a szerelésbe, ez micsoda illetlenség!"), el is lehetne küldeni szépen haza és többé nem fogadni. Otthon szemétkedjen és ossza az észt, otthon bántalmazzon másokat lelkileg, jó, ne nálatok!

A mosdatlan szájára - ha már a szülei nem tanították jómodorra - szívesen ajánlom a viktoriánusok kiváló nevelési módszerét: kimosni a száját szappannal.

Nyugodtan szólj csak neki vissza, hogy törődjön a maga dolgával. És ha édesanyádnak vagy apukádnak is elege van belőle, akkor MIÉRT fogadjátok? Csak mert rokon?

Én az ilyen rokont soha többé nem akarnám látni az életben, ha nem hajlandó viselkedni. Pláne ott, ahol vendégül látják és rokonság címén csak visszaél a vendégjoggal.

2012. márc. 23. 17:41
 18/21 anonim ***** válasza:

Vannak emberek, akiket csak akkor lehet elhallgattatni, ha ötször durvábbat szólsz vissza neki. Egy bizonyos szint után már nem számít hogy rokon, barát. Először kezdhetsz finomabb, burkoltabb beszólásokkal. Nyilván minden élethelyzetre nem lehet felkészülni, de én például az alábbi módokon reagálnék:

beszól hogy hogy nézel ki---> nekem nem az a fontos hogy MÁSOK mit gondolnak(erősen szuggeráld a szemeddel), elég ha magamnak megfelelek

durván osztja a kinézeted(mit kválkodsz?)---> csak tetszik az ízlésed, gondoltam kipróbálom magamon

rendetlenség van és felhozza---> NEKEM (szintén erős szemkontaktus és vállveregetés) a belső béke a fontos, bár látom Te másképp vagy ezzel...

de sz@r a hajad---> milyen érzés amikor ezt hallod a férjedtől? / a Te fodrászodnál voltam...mondjuk nálam nyitva volt az üzlet(vállveregetés)

Vagy ugye a burkoltabb, kevésbé szemtelenek és közhelyek:

Kinek ez, kinek az...

Ízlések és pofonok.

Mindenki másképp van ezzel.

Az egy dolog hogy neked így tetszik, de ezt hadd döntsem el én.

De ha írsz konkrét élethelyzetet akkor több eszembe jut... :)

2012. márc. 23. 18:29
 19/21 anonim ***** válasza:
körösztanyám. szerencsére már vagy 3 éve nem láttam.
2012. márc. 23. 18:32
 20/21 anonim válasza:
19. válaszoló..kb. én is így vagyok xD jobb ha nem látom...folyamatosan kritizált hogy hogy nézek ki -.-
2012. márc. 23. 19:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!