Ez már kibírhatatlan! Nem tudjuk hogy merre és hogyan lépjünk? Nagyon hosszú történet.
Koltozz haza, hagyd oket, dolgozzak ki a problemajukat. Szerintem a baratodnak kenyelmes igy otthon lakni. Biztos hogy azert veszekszik anya-fia tobbet, mert Te is ott laksz.
Elnezest, de ne kuld anyjat dolgozni, mi kozod hozza? Fejezd be az iskolat, es keress magadnak munkat. A Facebooki problemad gyerekes, nagyobb bajok vannak itt.
Én is hazaköltöznék, aztán ha lesz rendes munkád, elvégzed a sulit akkor majd el kezdhettek gondolkodni az összeköltözéseteken, KÜLÖN. Ha meg akarod menteni a kapcsolatotokat akkor mindenképp ki kell lépned a helyzetből, mert ez így a barátod idegeire fog menni, hogy mindkettőtöktől a veszekedés jön, anyjától is, meg barátnőjétől, fel fogja őrölni.
27/n
te nem unod még
már kiírtál kérdést a hülyeségeddel kapcsolatban
te vagy az akinek a Zokniját is a párja anyja mossa, mert arra is lusta vagy
de látom, most már másként fogalmaztam meg a kérdésed, de te nem vagy ártatlan bárányka, te csak egy ingyenélő liba vagy
Barátod apja mit csinál? Ő sem dolgozik? Mert ha igen, akkor tényleg csúnya dolog, hogy a fiuktól kérnek el minden pénzt, félre tenni nem tud szegény... viszont: Neked semmi beleszólásod sincs ebbe. Ha dolgoznál rendesen, és adnál bele, akkor talán lehetne. Szórólapozásból, meg néha munkákból nem fedezed a költségeket, amik miattad vannak.
Költözz haza, így a barátodnak is kevesebbet kell leadni otthon. Fizesse ki azt, amit fogyaszt ő egyedül (mert most azt is ki kell fizetnie, amit te fogyasztassz), a többit meg rakja el. Elvégzed a sulit, elmész dolgozni, tádááám - összeköltöztök külön. Kész.
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Felhívnám a figyelmet, hogy a kérdésben még normálisan leírja a helyzetet, majd miután többen rápirítanak, akkor elkezd össze-vissza kamuzni, hirtelen anyós lesz az antikrisztus
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!