A legmocskosabb munka sem annyira ciki, mint segélyért sorban állni.
2012. febr. 20. 10:04
12/21 anonim válasza:
Az önéletrajzba nem kötelező beleírni :)
Nem ciki, sőt, becsülendő, hogy nem segííílyért állsz sorba. Én is elvállanám, ha nem lenne melőm.
2012. febr. 20. 10:08
13/21 anonim válasza:
"pl. akik a kukásautó hátulján lógnak,vagy utcát sepernek, az ő hiányukat jobban megérezné mindenki, mint egy-két politikusét, vagy fejesét."
Erről az jutott eszembe hogy akár a mekiből is politikai pályára léphetsz ebben az országban, ha van ismeretséged.
Egyébként én is voltam már minden, kőműves segéd, EB-n biztonsági őr, fesztivál után szemétszedő, télen -15 fokban favágó. Igaz, legtöbb ilyen meló Ausztriában volt, és az önéletrajzomban persze csak a csilli-villi munkahelyek szerepelnek. De segélyért soha nem mentem.
2012. febr. 20. 10:12
14/21 anonim válasza:
Miért lenne ciki?
Bizonyos helyzetekben minden megragadhatót meg kell ragadni.
Az lenne ciki, ha inkább az éhenhalást választanád... vagy a segélyt...
2012. febr. 20. 10:38
15/21 anonim válasza:
Szerintem az a ciki, ha valaki nem akar dolgozni, és azt veszi természetesnek, ha otthon lógatja a lábát. Ha nem lenne jobb, én elvállalnám, közben pedig aktívan keresnék jobb munkahelyet. Az önéletrajzba -ahogy előttem is írták- nem muszáj beleírni, ha pedig állásinterjún rákérdeznek az "üres időszakra", megmondanám őszintén a választ.
2012. febr. 20. 12:21
16/21 anonim válasza:
Nem ciki, ha nem onnan akarsz onnan nyugdíjba menni, hanem csak egy átmeneti helyzetnek fogod fel. Nem muszáj beírni az önéletrajzodba, én 3 év pincérkedést hagytam ki belőle(egyetem alatt)
2012. febr. 20. 14:16
17/21 anonim válasza:
Tisztességes, becsületes munka. Miért lenne ciki? Szégyenkezzenek a politikusok, te meg aludj nyugodtan!
2012. febr. 20. 15:18
18/21 anonim válasza:
A munka nem szégyen! Megértem, hogy miért merült fel benned a kérdés, de felesleges ezen idegeskedned. Nekem sincs benne minden munkahelyem az önéletrajzomban, a többségnek fel se tűnnek a "lukak" benne.
2012. febr. 20. 20:36
19/21 anonim válasza:
hát elég egyértelműek a válaszok:)
örülök,hogy mindenki így gondolja! végre becsületes emberek!
a sok hülye aki lenézi az eladókat,utcasöprőket,takarítókat nagyot nézne ha hirtelen megszűnnének ezek a munkakörök...
2012. febr. 21. 17:31
20/21 anonim válasza:
Dehogy ciki, eszedbe ne jusson, hogy az. Előttem is írták, örülj, hogy van munkahelyed, és elmész dolgozni!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!