Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan hozzam rendbe a kapcsol...

Hogyan hozzam rendbe a kapcsolatomat a lányommal?

Figyelt kérdés

Most 20 éves, lassan férjhez megy, de nem akarja velem tartani a kapcsolatot, mert nem úgy bántam vele kamaszként ahogy kellett volna. Mondta nekem akkoriban sokszor hogy majd később bánni fogom, teljesen igaza lett! Van egy húga, aki most tölti a 18-at, sz*rik a fejünkre, ezt is mondta, igaza lett. Akármit mondok, mindig egy határozott elutasítás a válasz. Kétségbe vagyok esve.

50F

2012. febr. 20. 09:07
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Az én kapcsolatom ennél sokkal súlyosabb dolgok miatt romlott meg az apámmal, mégis, ha magától megkeresne, és őszintén bocsánatot kérni, adnék egy esélyt a dolgoknak.

Csak ő soha nem fog megkeresni.

2012. febr. 20. 14:11
 12/13 anonim ***** válasza:
Öszinten szolva a lanyod tul szigoru. Sosem lesz igazan boldog, ha csak bosszuallasbol nem all az apjaval szoba, hogy "latod, megmondtam neked". Nem kivanom, de ugysem tudja elkerülni, hogy egyszer olyan helyzetbe keveredjen, ahol alabb kell adnia a büszkesegeböl, es igenis szoba kell, hogy alljon a szüleivel. Amugy meg a reszedröl a kivarast javasolnam, minden massal a varttal ellenkezö eredmenyt fogod elerni, ahogy a peldad is mutatja. Ugyhogy fogadd el, hogy ö most ilyen, 20 eves, es azt hiszi, mindent baromi jol tud. Majd rajön ugyis, hogy ez nem igy van.
2012. febr. 20. 14:26
 13/13 anonim ***** válasza:
sok szulo csak azert gorenykedik a gyerekeivel, mert egyszeruen kovetkezmenyek nelkul megteheti. csak ugye felnonek, aztan lehet nezni. keso banat :)
2014. jan. 6. 22:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!