Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem tudom mit tegyek? Bövebben...

Nem tudom mit tegyek? Bövebben lent.

Figyelt kérdés

3 honapja vagyunk házasok a férjemmel, és itt lakom náluk, anyosoméknál. Alapjában véve nagyon rendes ember, ugy érzem szeret is minet, csak néha olyan furcsa. Van egy 10 honapos kislányom, akit születésétöl fogva nevel, de nem a vérszerinti lánya (ö ezt tudja is), ennek ellenére mégis elismerte. Az igazi apukája még akkor elhagyott, mikor megfogant a kislányom. Arra gyanakodtam, hogy az exe miatt ilyan, akivel majdnem minden nap taéálkozik a munkája miatt és köztudott hogy ö még mindig akar töle valamit, bár már 2 éve szakitott vele a férjem. Kicsit nyomozgattam de ugy tünik a barátságon kivül nincs köztük semmi. Beszélgettünk erről a férjemmel és olyanokat mondott, hogy még szeret, de tudja hogy ez nem tart örökké és elviselés lesz belőle (én nem igy gondolom, bár lehet hogy naiv vagyok), és hogy most még nem tudna megcsalni, de ez nem lesz mindig igy..

Ezen kicsit kiborultam, mert ez most azt jelenti, hogy aggondjak mindig azon, mikor fog megcsalni??

Most egyébként is elég zürös az életünk, épitkezésbe szeretnénk belevágni, hogy tudjunk menni anyoséktol. Egyedül is érzem magam, én ugy költöztem ide 100km-röl, szinte senkit nem ismerek, nincs segitségem, aki kicsit néha vigyázna a babánkra, föleg igy vizsgaidöszakban nehéz.

NA, jo kusza lett amit irtam. Szóval alapban nincs baj köztünk, csak néha nagyon furcsának tünik, olyan, mint aki elvan magában és mindenki hagyja békén, nem szol egy szot sem, elvonul tölem. Kell aggodnom? VAgy mit tegyek?

2009. jún. 5. 08:13
 1/8 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem a férjed azért mond ilyeneket,mert az exe miatt rossz tapasztalatot szerzett.Ki kellene ezt beszélgetnetek,esetleg szakember segítségét is igénybe vehetnétek.Nem tudom,hogy anyósod milyen,de talán ő is tudna tanácsot adni?Tapasztaltabb mint Te,és ha nem a fiacskája a mindene,akkor talán segíthetne.Ezt Te tudod.
2009. jún. 5. 08:22
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ajjaj, ez elég rosszul hangzik. Mégpedig azért, mert a férjed 3 hónap házasság után ilyeneket mond, hogy MÉG SZERET, de nem lesz mindig így, illetve csak idő kérdése, hogy megcsaljon. Tudom, hogy a múltat felhozni nem segít semmin, de tulajdonképpen miért akart akkor elvenni feleségül? Üljetek le beszélni erről, bár ez már amolyan késői beszélgetés, hiszen már házasok vagytok. Illetve nekem még akkor sem tetszene, hogy találkozgat az exével, ha valóban csak barátság van köztük. Miért???? Nekem a volt férjem volt hasonló abból a szempontból, hogy nagyon magának való volt, sokszor elvonult tőlem, nem beszélgettünk, sokszor egyedül ment el, nem velem, meg se mondta, hová megy. Nálunk ez váláshoz vezetett.
2009. jún. 5. 08:55
 3/8 anonim ***** válasza:
Ezt nem rosszból írom, de a helyedben várnék az építkezéssel, mert szerintem aki 3 hónap házasság után ilyeneket mond, az nem biztos, hogy nagyon hosszú távra tervez veled. Gondolom, hogy nem tűrnéd el, ha megcsalna (nem is szabad eltűrni), de mond bárkinek is ilyeneket a párja, ha nagyon szereti? Nem az ex a gond, mert ha a férjed nem lenne vevő ilyenekre, akkor nem viselkedne így.
2009. jún. 5. 10:28
 4/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Egy tuti! Ilyen emberrel semmilyen körülmények között ne kezdj építkezésbe! Rossz vége lesz, csak kérdés, hogy előbb vagy később. Nem fog kitartani melletted, ezt már előre meg is mondta, és hát én már két építkezést végigcsináltam, nem hat jól a kapcsolatra:D

2009. jún. 5. 11:36
 5/8 anonim ***** válasza:
Én csak azt nem értem, ha ő így érez, akkor miért vett el? Számomra a házasság a bizalom jele, hogy igen, én azért megyek hozzád, és te azért veszel el, mert úgy gondolom, hogy veled (és egyedül veled) akarom leélni az életem. Ha én már elve tudom, hogy egyszer ki fog hűlni, és meg fogom csalni úgyis, akkor el sem veszem. Erről beszélgess el vele. És igen, ebben a szituban én is várnék még az építkezéssel. Most mondanám, hogy próbáld meg feléleszteni a kapcsolatot, de tudom, hogy egy ilyen pici babával, most te vagy nehezebb helyzetben. Tehát neki kellene most kicsit többet tenni a házasságotokért.
2009. jún. 5. 11:39
 6/8 anonim ***** válasza:

Szerintem lehet, hogy túl korán házasodtatok össze.. Úgy gondolom, - ellentétben a többiekkel - hogy aki a nevére vesz egy olyan gyereket, aki valójában nem az övé, arra igenis lehet számítani. Valóban nem szép amit mondott, de azért az emberek többsége házasságnál már túl vagy egy-két kapcsolaton és valóban igaz, hogy a szerelem bizonyos idő után átalakul. Főleg a férfiaknál..

Ő csak kimondta azt, amit a legtöbb pasi (tisztelet a kivéltelnek) gondol.. ha ilyen őszinte, akkor arra is megkérheted, hogy szóljon ha az időszak bekövetkezik.. ami egyébként bekövetkezhet nálad is.

DE a lényeg, te is és ő is tehet arról, hogy ez az idő minél később jöjjön el, vagy egyáltalán ne következzen be. Szeresd őt nagyon, adj meg mindent neki amit tudsz és természetesen várd el ezt tőle is.

2009. jún. 5. 12:06
 7/8 anonim ***** válasza:
12:06: nem hiszem, hogy a legtöbb nős pasi ilyet gondol főleg nem 3 hónap után. Valóban kicsit logikátlan a viselkedése, hisz a gyerek névre vétele és az esküvő arra utal, hogy gondoskodó ember. Talán mostanában változott meg az esküvő után?
2009. jún. 5. 12:11
 8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válazokat mindenkinek. Beszélgettünk kicsit, azt mondta hogy ö ilyen tipus, nem ringatja álomba magát, racionálisan gondolkodik csak. Azt mondta hogy nem azt akarta mondani, hogy mindenképp meg fog csalni, csak azt, hogy könnyebben megtenné mint most. Egyébként érzem hogy szeret, csak néha furcsán viselkedik. Ilyen elvonulós..
2009. jún. 6. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!