Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennétek a helyemben? Jó...

Mit tennétek a helyemben? Jó lenne tudni, hogy más is van ilyen cipőben!

Figyelt kérdés

29 éves lány vagyok.Szüleimmel lakok. Volt néhány párkapcsolatom, de összeköltözés egyikkel sem. Jelenleg szingli vagyok (az előzővel 5 évig voltam és semmi előrelépés, így kiléptem belőle). Már cinknek tarom, hogy a szüleimmel élek/éljek!De egyszerűen rájuk vagyok szorulva, mert a "kis" pénzemből nem jövök ki. Próbálok nekik segíteni, vagy kevesellik, vagy belekötnek!Mivel az ő házuk, nekem semmibe nincs beleszólásom, nem tehetek szóvá semmit, csak tűrhetek!És ez baromi nehéz, mert azért nekem is vannak véleményeim és nehéz magamban tartani (a béke kedvéjért), de vannak napok hogy kiborul a bili!Meg ugye 2 dudás nem fér meg 1 csárdában. Olykor sajnálom anyumat mikor vitatkozunk, de ő egy olyan személy aki "hülyének" nézi a másikat, még akkor is ha annak van igaza!És én ezt nehezen viselem! És mindenről meg van a véleménye> majd megtudod, ha elköltözöl..., majd meglátod...!Herótom van ettől!! Apámmal jól kijövök (bár olykor anyám mellé áll, ami a részéről érthető)

Szeretnék már külön lakni, akár a párommal, hogy főzzek, mossak, takarítsak rá..!

Vélemény?

2012. febr. 19. 13:51
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Mi imádjuk egymást anyukámmal, de baromira nem tudtunk együtt élni. Amúgy is adtam haza pénzt, amíg otthon laktam.. Raktam hozzá 10eFt-ot és egy haverral kivettünk egy két szobás albérletet, béke, nyugalom és szeretet volt. Azóta teljesen rendbejött a kapcsolatunk.
2012. febr. 19. 14:41
 12/14 anonim ***** válasza:

Ne azért akarj valakivel együtt élni, hogy "főzzél, mossál, takaríts rá..." ennél azért jóval többről szól egy kapcsolat, plussz egy idő után írnál egy újabb kérdést ide, hogy rabszolga vagy otthon...vigyázz nehogy csöbörből vödörbe ess.

23N

2012. febr. 19. 16:28
 13/14 anonim ***** válasza:
Na ja, könnyen beszélnek itt sokan... 10 éve még sokkal könnyebb volt, biztosabb a megélhetés, a bérek értéke több. 29 évesen gondolom a szingli barátnők sem hemzsegnek körülötted.Nem tudok mást, mint írok rosszabbat: diploma után belevágtunk a babaprodzsektbe, nem szereztem gyakorlatot. Kiköltöztünk az Isten háta mögé falura. Mikor majd 10 éve itthon voltam, a 3. gyerek születése után 2 évvel itthagyott az "APUKA"(?). Se munkám, se barátnőm/barátom,se jövőm.HAPPY. (Ja és az egyik gyerek sérült is)Örülj, hogy még minden lehetőséged adott a normális életre, kitartás. Ha másként nem jönnek össze a dolgok, 32-33 évesen a helyedben regisztrálnék sz összes társkeresőre, azt hajrá.Addig meg adj esélyt még a szerencsének!
2012. febr. 19. 22:07
 14/14 anonim ***** válasza:
Mintha én írtam volna a soraidat.... Csak én 27 vagyok, és még apám sincs mellettem, mert a mostohaanyám "átvette az irányítást" és ellenem fordította. Kb. 10 éve vannak otthon balhék, tűrnöm kell, mert nincs hova mennem. Korlátoznak mindenben, és azt hajtogatják állandóan amíg otthon vagyok, az van, amit ők mondanak. Minimálbért keresek. Semmire nem elég. Az életbe nem lesz saját lakásom, pedig már menekülnék.... :(
2012. febr. 20. 09:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!