Mit tennétek a helyemben? Jó lenne tudni, hogy más is van ilyen cipőben!
29 éves lány vagyok.Szüleimmel lakok. Volt néhány párkapcsolatom, de összeköltözés egyikkel sem. Jelenleg szingli vagyok (az előzővel 5 évig voltam és semmi előrelépés, így kiléptem belőle). Már cinknek tarom, hogy a szüleimmel élek/éljek!De egyszerűen rájuk vagyok szorulva, mert a "kis" pénzemből nem jövök ki. Próbálok nekik segíteni, vagy kevesellik, vagy belekötnek!Mivel az ő házuk, nekem semmibe nincs beleszólásom, nem tehetek szóvá semmit, csak tűrhetek!És ez baromi nehéz, mert azért nekem is vannak véleményeim és nehéz magamban tartani (a béke kedvéjért), de vannak napok hogy kiborul a bili!Meg ugye 2 dudás nem fér meg 1 csárdában. Olykor sajnálom anyumat mikor vitatkozunk, de ő egy olyan személy aki "hülyének" nézi a másikat, még akkor is ha annak van igaza!És én ezt nehezen viselem! És mindenről meg van a véleménye> majd megtudod, ha elköltözöl..., majd meglátod...!Herótom van ettől!! Apámmal jól kijövök (bár olykor anyám mellé áll, ami a részéről érthető)
Szeretnék már külön lakni, akár a párommal, hogy főzzek, mossak, takarítsak rá..!
Vélemény?
Ne azért akarj valakivel együtt élni, hogy "főzzél, mossál, takaríts rá..." ennél azért jóval többről szól egy kapcsolat, plussz egy idő után írnál egy újabb kérdést ide, hogy rabszolga vagy otthon...vigyázz nehogy csöbörből vödörbe ess.
23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!