Mi a legnagyobb titkod?
Talán az, hogy kábítószerezek. Nem rendszeresen, de azért gyakran. Egyetlen ember tudja csak, akivel szoktam...
18/L
Tegnap egy partin eldöntöttem kiírom, Egyedül érzem magam a 30as évein közepén, , Nagyon! Pontosabban, ha úgy vesszük igazából még soha nem volt barátnőm, S ezt sosem vallottam be senkinek. Tegnap beszélgettem egy pultos csajjal, érdeklődött rólam -nem felszedés céljából, de én nem éreztem a lelkesedést sem, úgy éreztem, "fáradt vagyok" Nem akarom már a világot-nőket meggyőzni, milyen ember vagyok. Beszéltem, és teljesen fájt a fájdalom magány, és a hozzám köthető karakter keveréke, amiből sosem tudtam kimászni. Pedig nem volt mindig így. . . , , Óriási lelkesedéssel, partikkal, sporttal tanulással vágtam neki kamaszkorom óta a nagy élet megélésére, sokszor éreztem, h vettem le NŐ t a lábáról, de sosem gondoltam tovább, s állítólag ez volt a vesztem, mert volt aki küldte a jelzést. .
Persze van oka miért gondolom így: sportos vagyok, adok magamra, viszont arcra sajnos nem vagyok szép ez akeresztem. - Kimerültem, rosszul esik már az élet, meló hely rendben, viszont otthon lenni, lelépni, kirándulni, társaságba menni egyedül. . . Eszembe jutott a legrosszabb is. . .
Egyenlőre nézem a világot, csendben, beszélni sincs kedvem, eljárok mindenhova, sosem éreztem magam ez ügyben elveszve. Sajnos ez az életem, munka, és valahogy megélni lelkesedve a szabadidőt, és tudom, h a kapukat egy őszinte barátnő nyitná ki. . .
Kipróbáltam a maszturbálást. 14/L
Más titkom nincs.. csak ez az "egy".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!