Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen célból regsztrálnak...

Milyen célból regsztrálnak általában?

Figyelt kérdés

A badoo.com oldalról lenne szó.

Ezt csak társkeresésre/ alkalmi kapcsolat keresésére használják?Vagy van olyan jellegű funkciója is,mint pl. az iwiw-nek?

Arról van szó,hogy egy közeli ismerősöm élettársa (évek óta komoly kapcsolatban élnek,de nem házasok) regisztrált erre az oldalra,adatlapja is van.

Persze beleszólni semmilyen mértékben nem szeretnék,nem is említem neki,csak kiváncsi lennék az oldal funkciójára.

Válaszokat előre is köszi.

2012. febr. 19. 09:39
 1/1 anonim ***** válasza:

Én is kaptam egy e-mail, h valaki fel szeretne venni ott, rákattintottam, ismerem az illetőt, és akkor derült ki számomra, h egy társkereső oldalra regisztrált facebookon keresztül.

Szóval lehet, h az ismerősöd is így járt, és egyébként nem társkeresőzik.

2012. febr. 19. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!