A férjem külföldön dolgozik. Havi 1x jön haza. Ha itthon van, egy napot a haverjaival tölt a 2-ből. Nagyon nehéz így, néha nehéz megállni, hogy hű maradjak. Van valaki így?
Tudom, hogy ez csúnyán fog hangzani, de neked ugyanolyan fontos a munkád, mint neki a barátai.
Ha te nem adod fel érte, akkor neki miért kéne megtennie? Amikor kiment, gondolom közösen döntöttetek így.
Nem tudom megérteni ezt. Ha Európán belül van beülsz a kocsiba vagy felülsz a repülőre és kimész hozzá pár napra.
Évente ezt többször el lehet játszani a soros hazajövetelei mellett.
Ha Európán kívül van, az nehezebb ügy lenne.
De minden megoldható, megbeszélhető.
Amikor erről döntöttetek, most hogy benne vagytok, beszéljetek erről komolyan, mert még soká lesz mire eltelik ez a 3 év.
Amikor összeházasodtatok..... Könyörgöm..., egy kapcsolat-, a személyiségünk-, a környezeti adottságaink-, feltételeink változnak. Folyamatosan, alkalmazkodni kell hozzá. Nincs olyan, hogy minden marad a régiben, ahogy X éves fejjel megbeszéltétek.
Tankold tele az autót és lepd meg egyszer.Ne keseregj!
Megértem a problémádat. A problémátokat.
Vagy megszokod, vagy alkalmanként utána mész, vagy szeretőt tartasz, vagy keresel egy itthon dolgozó új férjet.Más megoldást nem látok.
Ugye nem gondolod, hogy a férjed hetekig kibírja szex nélkül külföldön? Ha hazamegy, akkor sem "miattad teszi", hanem, hogy haverozzon? Szerintem egyértelmű a szituáció. Vázold fel elé, hogy mit érzel, és hogy milyen alternatívák jöhetnek számításba, mert neked ez nem megy. Vagy hagyod, hogy megcsaljon, és megcsalod majd te is, hogy kapj törődést valakitől.De ennek gyakorlatilag értelme semmi.Mert minek vagytok akkor házasok?
Sok sikert kérdező! Majd írj a fejleményekről!
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!