Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A férjem külföldön dolgozik....

A férjem külföldön dolgozik. Havi 1x jön haza. Ha itthon van, egy napot a haverjaival tölt a 2-ből. Nagyon nehéz így, néha nehéz megállni, hogy hű maradjak. Van valaki így?

Figyelt kérdés
2012. febr. 18. 17:07
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

Nekem nem a szex hiányzik elsőként, hanem az odafigyelés, törődés. Hogy siessen hozzám haza, és velem akarjon lenni. Nyílván más lenne, ha itt dolgozna, akkor több minden beleférne az idejébe.

Most is itthon ülök egyedül. Tegnap jött, holnap délben indul. Szerintetek?

2012. febr. 18. 17:31
 12/27 anonim ***** válasza:
100%

van értelme egy ilyen kapcsolatnak??

akkor én Mila Jovovichal vagyok kapcsolatban... :-/

2012. febr. 18. 17:33
 13/27 A kérdező kommentje:
12-es, örülök, hogy ez neked ennyire vicces. Te mindent jól csinálsz, a te életedben minden rendben?
2012. febr. 18. 17:35
 14/27 anonim ***** válasza:
100%

Én teljes mértékben megértelek. Nekem ugyan még nem a férjem, de nálunk is ugyanez a helyzet, hogy 2-3 hetente találkozunk, én itthon ülök, várom, alig járok valahova, ő meg hazajön, és egy nap velem, egy meg a haverokkal.

Valaki írta, hogy menjen a kérdező dolgozni.nyilván dolgozni eljár, de ha ott jól is érzi magát, utána ugyanúgy otthon van egyedül, megcsinálja gondolom az otthoni teendőket, eltellik egy nap, de attól még magányos.

Elhiszem, hogy ez így nem jó, de emiatt ne legyen egy harmadik személy!! Nem éri meg.

Esetleg te nem tudsz kimenni hozzá? Vagy ő meddig lesz ott?

2012. febr. 18. 17:39
 15/27 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem sincs sok értelme ilyen kapcsolatnak :-(

Nem tudsz kimenni utána? Vagy olyan munkád van itt, amit nem szeretnél feladni?

2012. febr. 18. 17:48
 16/27 anonim ***** válasza:
23%
Hehe, segítettem már ilyen elhanyagolt asszonykán :)
2012. febr. 18. 17:51
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
Ez sem élet, én együttérzek veled!
2012. febr. 18. 17:52
 18/27 A kérdező kommentje:
Nem tudok sanos. Nekem egy kis vállalkozásom van itthon. Egyelőre ha nemis nagy lábon, de megélek belőle. Ha elmennék, feladnék mindent, és nem tudnám már esetleg újrakezdeni.
2012. febr. 18. 17:55
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
Szeirntem ha nem juttok közös nevezőre,akkor nincs értelme ennek így. Belátható időn belül szándékozik visszajönni?Mert most nagyon külön utakon jártok,és ha egy kapcsolatban több a szomorűság ,mint a boldogság annak nincs értelme.
2012. febr. 18. 18:01
 20/27 anonim ***** válasza:
44%

de te miért nem mész vele, nem értem....

szerintem evidens, hogy a házastársak együtt vágnak neki a nagyvilágnak, nem külön-külön.

a nyelvet meg lehet tanulni, ha nincs gyerek, akkor meg végképp egyszerűbb az egész.

2012. febr. 18. 18:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!