A férjem külföldön dolgozik. Havi 1x jön haza. Ha itthon van, egy napot a haverjaival tölt a 2-ből. Nagyon nehéz így, néha nehéz megállni, hogy hű maradjak. Van valaki így?
Nekem nem a szex hiányzik elsőként, hanem az odafigyelés, törődés. Hogy siessen hozzám haza, és velem akarjon lenni. Nyílván más lenne, ha itt dolgozna, akkor több minden beleférne az idejébe.
Most is itthon ülök egyedül. Tegnap jött, holnap délben indul. Szerintetek?
van értelme egy ilyen kapcsolatnak??
akkor én Mila Jovovichal vagyok kapcsolatban... :-/
Én teljes mértékben megértelek. Nekem ugyan még nem a férjem, de nálunk is ugyanez a helyzet, hogy 2-3 hetente találkozunk, én itthon ülök, várom, alig járok valahova, ő meg hazajön, és egy nap velem, egy meg a haverokkal.
Valaki írta, hogy menjen a kérdező dolgozni.nyilván dolgozni eljár, de ha ott jól is érzi magát, utána ugyanúgy otthon van egyedül, megcsinálja gondolom az otthoni teendőket, eltellik egy nap, de attól még magányos.
Elhiszem, hogy ez így nem jó, de emiatt ne legyen egy harmadik személy!! Nem éri meg.
Esetleg te nem tudsz kimenni hozzá? Vagy ő meddig lesz ott?
Szerintem sincs sok értelme ilyen kapcsolatnak :-(
Nem tudsz kimenni utána? Vagy olyan munkád van itt, amit nem szeretnél feladni?
de te miért nem mész vele, nem értem....
szerintem evidens, hogy a házastársak együtt vágnak neki a nagyvilágnak, nem külön-külön.
a nyelvet meg lehet tanulni, ha nincs gyerek, akkor meg végképp egyszerűbb az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!