Az normális, hogy a szüleink kiakarják velünk fizetettni a felnevelésünk költségeit?
Amikor a kérdést olvastam , mérhetetlenül megrökönyödtem.HOGY LÉTEZHETNEK ILYEN SZÜLŐK?Ezek valami proletár szörnyetegek lehetnek nem emberek.Amint felnő a húgod 18 elmúlik , azonnal költözzetek külön.
Mégis hogy gondolták ezt?Jegyzeteltek állandóan hogy mi mennyibe került?Idióták!Az ilyenek miért vállalnak gyereket?
Szerintem akkor lehetne egy kis valóságalapja a kérésnek, ha kb harminc éves korodig eltartottak mert nem dolgoztál/tanultál, most pedig jól élsz, és nem segítesz rajtuk a mostani nehéz helyzetben(már ha abban vannak).
Amúgy durva nagyon a dolog.
Az én anyám is ilyen.
Lazán-fa.szán kijelentette, amikor elmúltam 18, hogy eddig őt tartott el, most már tartsam el én őt, SŐT fizessem ki, amit rám költött.
Mondtam, hogy egyetem mellett mégis hogy?
Azt mondta, hogy örüljek, hogy nem kér tőlem "szülőtartást"!
Pénzéhes nő!
Múltkor a táskámból kilopta az aprót, ami összeadva egy ezres volt, de ő úgy vette, hogy az ott hányódik a zsebben, nekem biztosan nem kell.
Mikor kerestem, mert tejért mentem volna a boltba, akkor adta vissza rihegve- röhögve, hogy "Ja, én vettem ki, he-he-he"
Erre nem gondoltam, azt hittem máshova raktam a pénzt, de, hogy anyám fogja, és kiveszi, amíg én a konyhában vagyok...
Ezt őrült durvának találtam!
Nem lakom már vele, hála Istennek, de így is kikészít, messziről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!