Távolodok az emberektől. Ez normális?
Sose szerettem emberek közé menni, mindig azon gondolkoztam, hogy mit gondolhatnak rólam. Az állatokkal nem így van, nagyon szeretem ha állatok vesznek körül (nem az emberállatok :D) és rosszul esik utánuk emberekkel találkozni. 1-2 olyan ember van akire azt tudom mondani, hogy szeretek, de senkinek nem mondok titkot meg semmit csak a kutyámnak. Amikor jönnek a barátaimnak nevezett személyek (vagyis már nem szoktak jönni..ennyit az emberekről) akkor nem akartam kimenni velük, hanem inkább játszottam és társalogtam a kutyámmal. Az ő társasága valahogy jobb. Ha felnőtt leszek, akkor segíteni fogok a menhelyeknek vagy bárminek ami kutyás, ha tehetném most is segítenék. Én mindig magamban tartottam a titkosabb dolgaimat, soha nem mondom el se a családomnak, sem a barátaimnak. Nem tudom, hogy ez még normális-e vagy nem?
15/L
szia!20 éves koromig én is így voltam,állatokkal sokkalta jobban elvoltam,mint az emberek között,a macskáim,vagy a kutyám társaásága sokkalta jobb volt,mint az embereké,elmeséltem nekik,mi bánt,mi volt a suliban stb
aztán nyáron bekerültem hosszú időre kórházba,átértékeltem mindent,más lettem teljesen,mert ott a kórházban találkoztam egy csomó jó emberrel,azóta imádok ismerkedni más emberekkel,de az állatokat is imádom még mindig
Hozzám is közelebb áll a kutyám, mint a legtöbb ember. Ahogy telnek az évek, a haverok kikoptak mellőlem, csak a párom, a családom és pár barátnő maradt. És a kutyám, aki mindennél jobban szeret, bármi is történik. Kiről lehet ezt elmondani?
Próbálj barátkozni, nem jó az, ha senki se áll közel hozzád, de inkább legyél a kutyáddal, mint rossz társaságban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!