A fiam arra kellett, hogy gyerek legyen . Házasélet sincs/ kb 1 éve / Az anya gyerekkel nem foglakozik . A fiam "ne szóljon bele semmibe nem az ő lakása ". Óvszert használtak de lehet "buheráltat", hogy legyen gyerek /. Csak a fiam felelős?
Érzelmi intelligencia - ez lenne a sztori kulcsszava és egyben a megoldóképlet része.
Az érzelmi intelligencia jól ismert öt eleme a következő:
1. Az érzelmek felismerése és azonnali tudatosítása.
2. Az érzelmek kezelése, önmagunk lecsillapítása.
3. Az érzelmek pozitív célra való felhasználása, az önmotiválás.
4. Mások érzelmeinek a felismerése, az empátia.
5. Mások érzelmeinek befolyásolása, a kapcsolatkezelés.
Ilyen egyszerű. Sok sikert a résztvevőknek!
Én ott ragadtam le, hogy ha még pici a gyerek, miért kell felsőoktatási költségekkel számolni a jelenben?
Segítünk, csak picit higgadj le, fogalmazd át a kérdést, hogy mi is értsük. Félig-meddig kivehető, de így nem mész velünk sokra.
Én sem igazán értem, miről van szó. A kérdésre a válasz:... Igazából nem teljesen értem magát a kérdést sem. Miben felelős a fiad?
Egyébként ha felesége és gyereke van, akkor a fiad felnőtt ember. Te nem szólhatsz bele az életébe, sajnos nem tehetsz semmit. Ismerek én is olyan embert (na jó, családtagom az illető), akinek a felesége abszolut nem való anyának: betegek az idegei, kosz van, lusta, stb. Engem, és mindenkit a családban nyomaszt, hogy mi lesz így a gyerekekkel, de nincs jogunk bármit tenni.
Magyarázd már el normálisan,hogy mi is a kérdésed,mert nem értem...
Írsz a bölcsödéről,majd a felsőoktatásról,valami kutyáról meg az inflációról! Semmit nem értek... :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!