Ki vagy mi felelős azért hogy a sok tehetséges gyerek "elveszik" (nem fedezik fel)?
Sok oka lehet. Például egy gyerek sokszor hiába tehetséges, jó képességű, ha a szülei ezzel nem foglalkoznak, mert nem érdekli őket, vagy fel sem ismerik. Aztán lehet az is az oka, hogy a szülők azért nem foglalkoznak vele, mert nincs rá idejük. Következő oka az lehet, ha a szülők észreveszik, hogy a gyerek jó képességű, de esetleg külső megerősítésre várnak, mert nem akarnak elfogultak lenni a saját gyerekükkel szemben, nem biztosak benne, hogy valóban tehetséges a gyerek, viszont mondjuk a gyerek egy olyan tanárhoz kerül az iskolában, aki csapnivaló pedagógus, és nem bátorítja, hanem inkább elveszi a kedvét a dologtól. Aztán az is előfordulhat, hogy a gyerek tehetséges valamiben, viszont amúgy lusta, és hát a tehetség önmagában nem elég.
A roma származás szerintem önmagában nem akadály, inkább az, ha ehhez a fenti okok közül társul egy vagy több is.
Én 18 éves vagyok és énekelek, az iskolai ünnepélyeken,rendezvényeken néha-néha fellépek, de szerintem már nemfogok. Kiröhögnek, csak azért mert én kimerek állni, és régebbi dalokat is előtudok adni.
A hangom nem rossz, városi első vagyok.
De semmit nem értem el vele. Az a baj, hogy nemtudok honnan elindulni, a pénz tényleg közrejátszik benne. Ha lenne pénz, tudnék stúdióba járni, még ha elsőre még nem saját számokat adnék elő. De már az is egy kiindulópont.
csak ennyit szerettem volna hozzáfűzni:)
18/l
Itt nem csak a romákról van szó hanem úgy általábana tehetségről, ne vakítson el senkit sem ez a romapropaganda, pl ott volt a Szász Marci is ő nem volt roma, mégis kiszekálták a belét az emberek csakmert más mint a többiek!!
Van erre egy konkrét film ami kereken összefoglal mindent az a címe hogy
Csodabogár
A travolta a főszereplője
Ugyanezek az okok itt is!!!!!!
Nameg az hogy a tudományt nem lehet eladni minta mónika sót...
Nincs benne üzlet innentől kezdve letojják a médiák.
Különben meg addig jó amíg az ilyen emberek nem kerülnek a köztudatba nagyon mert az csak hátráltatná őket, el kell fogadni hogy az átlagember nincs és soha nem is lesz ezekkel az emberekkel egy szinten !!!
Végezetül:
Abban a pillanatban megölik a tehetséget amint megpróbálnak belöle üzletet csinálni, vay mesterségesen kiemelni!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!