Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szólnátok ha egy rokonotok...

Mit szólnátok ha egy rokonotokról kiderülne hogy dubajozik? És jól megél belőle.

Figyelt kérdés
2012. febr. 17. 19:15
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
Nem tudja.... Ők tettek ajanlatot. Változó. Most ugy van hogy van egy ismerős aki tudott a dologról és ugy alakult hogy a tesoja az én unokatesómmaljött össze és hát nem tudom ki fog e derülni a dolog.2000-5000€
2012. febr. 17. 23:30
 22/30 anonim ***** válasza:

Hát az úgy rosszabb szitu, hogy a férjed sem tudja. :S De végül is, ha az ismerősöd szintén titkolta a családja előtt, akkor a tesója sem valószínű, hogy tud róla, nem? Vagy ha tud is róla, arról lehet, hogy nem, hogy te is benne voltál ebben az egészben.

És mit gondolsz, hogy reagálna rá a férjed? Ez a dubajozás még a kapcsolatotok előtt volt?

2012. febr. 17. 23:34
 23/30 A kérdező kommentje:
Előtte volt de sztem kiakadna sose került ilyesmi szóba. Nehéz megmondani a reakcióját. Azzal védekeznék hogy előtte volt és élni akartam habzsolni az életet de mikor vele összejöttem már nem érdekelt a kaland mert ő az igazi. De csak nem válna el ezért?
2012. febr. 17. 23:41
 24/30 anonim ***** válasza:
100%
Neked kell ismerned őt. De én úgy gondolom, nem válna el, ha szeret téged, mert bár nyilván nem öröm, ha ilyen kiderül az ember párjáról, de azért mégsem megcsalással egyenértékű. Viszont azt joggal felróhatja, hogy miért nem mondtad már el neki? Ha nagyon úgy érzed, hogy eljuthat hozzá a híre, akkor inkább előzd meg a bajt: vallj színt te. Mert még mindig jobb, mintha idegenek suttogják a fülébe...
2012. febr. 17. 23:56
 25/30 anonim ***** válasza:
0%
Én büszke lennék rá. Hiszen ez azt bizonyítja, hogy jó nő.
2012. febr. 18. 04:48
 26/30 anonim ***** válasza:
89%

Hát azért nem minden kurv@ jó nő.Lehet,hogy a kérdező igen,azt ennyiből nem tudhatjuk.

Barátnő fíling,ugyan már:D Az arabok aztán imádják a nőket kihasználni.Megy a spermanyeletés meg egyéb megalázós dolgok ezerrel:)

Nem baj,hogy ebből éltél,de legalább magad előtt ne tagadd...

2012. febr. 18. 07:08
 27/30 anonim ***** válasza:
92%
Én nem ítélek el senkit! Engem is néztek már h.lyének, mert kórboncnok akartam lenni! ;)))
2012. febr. 18. 09:44
 28/30 anonim ***** válasza:
91%

A múlt az elmúlt...hulljon rá rög!!!

Ha volt hozzá affinitásod...,mert az adottságaid valószinűleg megvoltak/vannak!:)gusztus kérdése!

Bár a kérdésedben jelen időt használsz!

Szóval,ha tudod tagadd le..ha véletlenül kiderülne!

Ennyi!

:)Nem irigylésre méltó foglalkozás ez sem,bárki gondolja is,hogy könnyű.

Ha bele gondolok,milyen undorító,perverz állatok vannak...akár az életeddel is játszhatsz!

Ez nics megfizetve még igy sem!...

2012. febr. 18. 11:05
 29/30 anonim ***** válasza:
91%
Hát azért 2-5000 eurót nem adnak akármilyen nőnek pár nap munkáért, szóval ezek a dubajozók biztos, hogy luxus minőségű nők.
2012. febr. 18. 16:28
 30/30 anonim ***** válasza:

"luxus minőségű nők."

Most ilyen alapon a playmatek is azok vagy a modellek. Pedig van elég gyönyörű nő az utcán, aki szebb náluk, csak nem vállalkozik erre.

2012. febr. 18. 18:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!