Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Olyan vagyok...

Mit csináljak? Olyan vagyok mint ő -. -

Figyelt kérdés

Hello !

Segítséget szeretnék kérni...Van egy idegesítő,kiállhatatlan,szemét,gonosz nővérem.Már anyám,apám,tesóm is ezt mondja rá...Elopja a cuccaim,felsőim.Az utóbbi időben nem tudom miért,talán azért mert fejlődök,Kezdek olyan lenni mint ő. :( Mit csináljak nem akarok olyan lenni...Az a baj mindig a nyakamra mászik,nem tudom lerázni.Hogyan "hesegesem" el?

12/L

2012. febr. 17. 07:33
 1/5 anonim ***** válasza:

Nálnuk is voltak hasonló dolgok. A nővérem anyukám alkatát örökölte: hízékony, viszont nagy mellek és szép formák párosultak hozzá.

Míg én keresztanyámra ütöttem: elöl deszka hátul léc :(

Mi egymásra irigykedtünk.

Úgy tudtam kiküszöbölni a gondot, hogy éreztettem vele, hogy ő mennyivel szebb, továbbá hogy milyen nevetséges amit csinál!

2012. febr. 17. 07:52
 2/5 anonim ***** válasza:
ha felfedezted magadban ezeket a rossz tulajdonságokat, akkor tudsz ellene tenni, legyél mindenkivel kedves és aranyos, és idővel a jó tulajdonságok rögzülnek beléd
2012. febr. 17. 08:31
 3/5 anonim ***** válasza:
Most ne vedd sértésnek de ha a nővéredet ,jól meg kellene verni.
2012. febr. 17. 10:34
 4/5 A kérdező kommentje:

Ja és azt elfelejtettem h 24 éves,és 12 éves léttemre nyugi mindig összepüfölöm h:

Ne piszkálj !

Takarodj a szobámból !

Múltkor elvette tőlem a felsőm és letéptem róla -.-

2012. febr. 18. 21:01
 5/5 anonim ***** válasza:
Fogj egy botot hosszút kb. 1m ereset és ha megint piszkál akkor vedd elő a botot és verd meg! vagy szólj a szüleidnek és azok verjék meg.
2012. márc. 2. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!