Mit tegyen egy olyan ritka férfi, mint a fehér holló?
Volt egy házasságom amely tönkre ment. Nem dicsérem magam, de sok lány, nő arról panaszkodik, hogy olyan legyen a párja, majd sorolja, ami meg is van bennem, sőt azt hiszem több.
A házasságomban a volt feleségem bennem nem mást, mint egy balekot látott. Nem ismerte föl ezen tulajdonságokat, csak ki használta.
Majd,egy gyerekkori ismerős lánnyal aki akkor is tettszett, újra meg ismerkedtem 14 év után. Ő addig élte az életét. Pont olyan lány mint aki a párom lenne.
Mondtam is Neki, hohy olyan mint ha másik felem lenne. Ő is dicsért, hisz tudja mit kell nézni egy férfiban.
A gond, hogy sokat csalódott, ő is az fehér holló tipus.
De , nem tudom miért távolságot tart. De vonzódik is. Sajnos sokan bele gázoltak, pedig tényleg az a nagyon , nagyon jó.Sokat beszélgettünk ezekről a dolgokról, s órákon át tudtunk a leg belsőbb dolgainkról is beszélni.
Nem tudom, hogy mire véljem a távolság tartását.
Vagy is olyannak tünt és mondta is, hogy nehéz Neki szívből szeretni. Olyan érzésem van , hogy fél az érzéseitől. Szerintetek?
Ha tényleg olyan tökéletes lennél, mint amilyennek tartod magad, akkor a feleséged sose hagyott volna el.
A gyerekkori lány pedig aléltan omlana most a karjaidba. Az, hogy egy jód dumcsiztatok, még nem jelenti azt, hogy mindjárt oda is van érted. A távolságtartásnak oka van.
Talám legcélravezetőbb az lenne, ha őt magát kérdeznéd meg, hogy miért nem fogadja a közeledésedet. Lehet, hogy nem is tetszel neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!