Hogyan hozzam ezt a témát fel anyáéknak?
Figyelt kérdés
A történet röviden és tömören :
Apukámnak van egy haverja. És a haverjának az édesapjának 4 lova van. Már évek óta ismerjük a bácsit. Ő körülbelül 73-74 éves lehet. 4 lova van. Az egyiket én gondozom, lovagolom. De már kimenni se nagyon szeretek mert busszal megyek - jövök általában és a város szélén van, elhagyatott az egész. Ha jár is arra valaki akkor cigány vagy furcsa szerzet. És itt nem is haladok a lóval. Kb. 10 percnyire van egy bértartó hely ahova átszeretném vinni a lovat pár hónapra. Mert a bácsi is mondja, hogy már sok a munka neki. A bértartást az összegyűjtött pénzemből fizetnék (amit direkt erre kuporgattam össze). A lóért teljes felelősséget vállalnék.
15/L
2012. febr. 16. 21:58
1/6 A kérdező kommentje:
javítás :
* fizetném
2012. febr. 16. 21:59
2/6 anonim válasza:
Fogalmam sincs :s De majd írd meg, mi lett a vége :D
3/6 anonim válasza:
Az állatos kategóriában már szerepelt egyszer ez a kérdés, csak akkor nem a szüleidnek volt probléma elmondani, hanem az volt a kérdés, h a bácsi vajon mit szólna? Nem lenne egyszerűbb nyíltan elmondani/ rákérdezni, mint hetekig ezen a témán kattogni, és itt tenni fel különböző kategóriákban kérdésként?
4/6 A kérdező kommentje:
Tudom. Csak annyira "félek" megkérdezni.. :/
2012. febr. 16. 22:16
5/6 anonim válasza:
De aranyos vagy:) Ne félj, csak megkérdezed..biztos nem harapják le a fejed:) Bátorság!! lesz ami lesz..mond el azt, amit itt is leírtál nekünk és légy határozott!!:)
6/6 anonim válasza:
Ha megkérdezed, ki fog derülni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!