Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van jogom megtiltani a pasimna...

Van jogom megtiltani a pasimnak, hogy befogadja az ex-ét?

Figyelt kérdés

Én 19 vagyok, jelenleg egyetemre járok. Ő 30, dolgozik. Kb 6 hónapja járunk, de komolyan tervezzük, hosszútávra. Ha végeztem az egyetemmel összeköltözést is fontolgatunk.

Sokat mesélt már az exbarátnőjéről, (így hírből már ismerem, élőbe még nem láttam) ő és a pasija elég nehéz helyzetben vannak anyagilag. Megkérték a pasimat hogy had költözzenek hozzá pár hétre amíg rendbe jönnek, munkát találnak stb. mert neki van egy üres szobája.

Pasim hajlana rá hogy befogadja őket, de nekem már az is szarul esett hogy szinte minden alkalommal mond egy egy random kis anekdotát az exéről amikor még együtt jártak ami épp eszébe jut.

Persze mikor kérdezte h nem baj e hogy beszél a múltjáról én azt mondtam: persze hogy nem, hisz idősebb, gondoltam én is hogy van már ilyen múltja és én ezzel együtt fogadom el és szeretem. De azt nem hittem volna hogy ilyen gyakran arcon csap a sztorijaival. És most ez...

Nem repesek az örömtől hogy odaköltözzön a csaj, még akkor is ha hozza a pasiját akibe állítólag ugye nagyba szerelmes. De abszolút nem lenne pofám azt mondani barátomnak hogy nem engedem neki hogy befogadja őket mivel:

1. nem az én lakásom, nem érzem hogy jogom van beleszólni

2. tényleg nagyon meg vannak szorulva anyagilag, egyiknek sincs melója, és ha nehogy már az én kényem miatt kerüljenek a híd alá

De azért akkor is borzasztó rosszul esik, esz a féltékenység na!

Régen nagyon komoly volt a viszony barátom és közte. Már a lánykérésre készült mikor megtudta hogy a nő megcsalta, Ezért lett vége.

Szóval szerintetek van beleszólásom abba hogy befogadja őket?

2012. febr. 16. 21:38
1 2 3 4 5 6
 51/58 A kérdező kommentje:

hát a dolgok jelenlegi állása hogy a csaj már nincs együtt a pasijával, el is húzott onnan és most csak ketten laknak

és viszont eléggé eltávolodtam már a barátomtól, egyéb dolgok miatt is

úgy érzem sok szempontból leépített ez a kapcsolat

sokat kellett tűrnöm, aggodalmaskodni (igen, féltékenykedni!) és most nincs kimondva a szakítás, nem is tudom h szeretem e még annyira hogy túléljük ezt az időszakot de belefáradtam már a dolgokba így szüneteltetjük a kapcsolatot

nagyon nincs már értelme és nem vagyok benne biztos hogy nem lobbantak fel a régi szikrák köztük ott kettesbe (habár ő állítja hogy nem) de már nem érdekel :/

2012. ápr. 19. 20:16
 52/58 anonim ***** válasza:
100%

Sajnálom, hogy ezen kell átmenned. De egy percig se bánd a dolgot, zárjátok le teljesen és lépj tovább. Nem tesz jót a lelkednek ez a "kapcsolat".

Találsz majd egy fiút, akinek te leszel a legfontosabb!

2012. ápr. 19. 20:31
 53/58 anonim ***** válasza:
100%

Jézusom, szóval végül is arra ment ki az egész, hogy a csaj ott lakjon a pasidnál? Mert hát persze ő még mindig ott van...

Hát így tényleg nincs sok értelme a kapcsolatotoknak, az exével éldegél, nem is csodálom, hogy belefáradtál ebbe. Tartsa csak el az élősködő ringyóját...

2012. ápr. 19. 22:58
 54/58 anonim ***** válasza:
100%
Elolvastam mindent. Hat ez a helyzet valami borzadalom. Az ex ugy ott maradt,h van a pasinak kozben baratnoje? Komolyan pofa kell hozza. Ja es akkor most a masik pasinak volt hova mennie? Erdekes..
2012. ápr. 19. 23:10
 55/58 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez vigasztal, jobbat érdemelsz. Olyat, akinek ekkora k*csögség meg sem fordul a fejében, mert nem érdekli az exe, és mert Te vagy neki a legfontosabb. Egy diszkrét mozdulattal helyezd lapátra a barátodat. Magadban meg zárd le ezt a sztorit gyorsan és tekints mindig a jövőbe, fogd fel úgy, mint egy leckét: Egy kapcsolat két emberről szól, ahol ők egymásnak a legfontosabbak, figyelnek egymásra, óvják egymást, és nem kívánják egy harmadik jelenlétét a kapcsolatban, semmilyen formában sem. Legyél büszke magadra, mert jólelkű vagy, Tartsd is meg ezt a jó tulajdonságodat, lesz olyan, aki ezt mindennél jobban fogja értékelni benned!
2012. ápr. 21. 11:20
 56/58 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm!!! teljesen igazad volt, ment a zöld pacsi természetesen! :)
2012. máj. 2. 21:20
 57/58 anonim ***** válasza:
Szia! mi történt veled azóta?
2015. júl. 7. 15:41
 58/58 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, mi történt azóta? :)
2015. dec. 3. 16:52
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!