Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van jogom megtiltani a pasimna...

Van jogom megtiltani a pasimnak, hogy befogadja az ex-ét?

Figyelt kérdés

Én 19 vagyok, jelenleg egyetemre járok. Ő 30, dolgozik. Kb 6 hónapja járunk, de komolyan tervezzük, hosszútávra. Ha végeztem az egyetemmel összeköltözést is fontolgatunk.

Sokat mesélt már az exbarátnőjéről, (így hírből már ismerem, élőbe még nem láttam) ő és a pasija elég nehéz helyzetben vannak anyagilag. Megkérték a pasimat hogy had költözzenek hozzá pár hétre amíg rendbe jönnek, munkát találnak stb. mert neki van egy üres szobája.

Pasim hajlana rá hogy befogadja őket, de nekem már az is szarul esett hogy szinte minden alkalommal mond egy egy random kis anekdotát az exéről amikor még együtt jártak ami épp eszébe jut.

Persze mikor kérdezte h nem baj e hogy beszél a múltjáról én azt mondtam: persze hogy nem, hisz idősebb, gondoltam én is hogy van már ilyen múltja és én ezzel együtt fogadom el és szeretem. De azt nem hittem volna hogy ilyen gyakran arcon csap a sztorijaival. És most ez...

Nem repesek az örömtől hogy odaköltözzön a csaj, még akkor is ha hozza a pasiját akibe állítólag ugye nagyba szerelmes. De abszolút nem lenne pofám azt mondani barátomnak hogy nem engedem neki hogy befogadja őket mivel:

1. nem az én lakásom, nem érzem hogy jogom van beleszólni

2. tényleg nagyon meg vannak szorulva anyagilag, egyiknek sincs melója, és ha nehogy már az én kényem miatt kerüljenek a híd alá

De azért akkor is borzasztó rosszul esik, esz a féltékenység na!

Régen nagyon komoly volt a viszony barátom és közte. Már a lánykérésre készült mikor megtudta hogy a nő megcsalta, Ezért lett vége.

Szóval szerintetek van beleszólásom abba hogy befogadja őket?

2012. febr. 16. 21:38
1 2 3 4 5 6
 31/58 anonim ***** válasza:
71%

Édes Istenem!

-Van egy pasi aki volt nőjéről beszél ,Te meg szó nélkül megértően bólogatsz.

-Ráadásul most még oda is akar költözni az új kanjával

UNDORÍTÓ

-Te meg azon dilemmázol van-e jogod beleszólni ,mert érhetően neked ez nem tetszik

-A pasid meg hajlik is rá (most nem azért te befogadnád a volt pasid az új nőjével ,mert hát a szívjóság ugye)

-Szereted ez az embert annak ellenére ,hogy ilyen bizar dolgokat csinál MÁR MOST

LEHET ,HOGY MEGEGYEZTEK A LAKBÉRBEN IS ,HOGY HA NEM VAGY OTT KÖLCSÖN ADJA NEKI A VOLT ASSZONYT

aki ilyen gusztustalan dologba belemegy abból én bármit kinézek

Szerinted mi lesz később? ezeket folytatni fogja és ha nem tud szakadni a nőtől akkor ott is baj van

ilyet az ember nem csinál szívjóságból!

Egyetemista vagy ,legyél igényesebb jobb pasit keres aki nem állít eléd ilyen bizar helyzetet! Mert sajnos szerintem téged nem tisztel ,mert ha igen akkor azt sem tudnád hogy volt nője nem hogy még oda költözik.

Ne hagyd magad kihasználni.Fiatal vagy pasizz és ne horgonyozz le Mr. Bizarnál. Szereted? elmúlik ,de a megalázó kapcsolatban élni az nem !

2012. febr. 19. 22:02
 32/58 A kérdező kommentje:

szomorú de szerintem sajnos eléggé igazad van :(

már befogadta őket, nem beszélték meg hogy meddig, bemutatta a csajt is, eléggé jó fej és lazán próbálja venni a dolgot

régi haverokként viccelődnek, de bennem végig bennem volt vmi hülye érzés

nagyon félek hogy nem fog ez menni nekem hogy jó képet vágjak sokáig

tisztára kikészítem magam

de nem tehetek róla, nem akarok szakítani, nekem Ő volt az első pasi az életemben, szeretem, tudom hogy ő is engem és sokáig komolyan hittem hogy ez különleges dolog velünk

de ba*ameg, teljesen kivagyok a féltékenységtől, úgy elvannak 3an mint régi haverok és csak nekem tök groteszk és fájó az egész

de azt mondani se fogom hogy nekem ez így rossz és menjenek el

nem tudom mit csináljak!!! :S

2012. febr. 19. 22:15
 33/58 anonim ***** válasza:

:(

Figyelj, most már el kell fogadnod a helyzetet, de tényleg legyen valami időlimit, amihez mindenki tarthatja magát.

Szerintem így ők is hatékonyabban keresnének munkát..

Most nagyon megsajnáltalak, mert én is így cselekedtem volna, és nem hibáztathatnék senkit, csak magamat a rossz érzéseim miatt.

De a lényeg, hogy tényleg kiderül van-e értelme együtt lennetek. Hidd el, ha nincs -mert a pasi még érez valamit az ex iránt- akkor minél előbb van vége, annál jobb.

19 évesen még előtted az élet. :)

2012. febr. 19. 23:06
 34/58 anonim ***** válasza:
96%

Szia ha pozitiv valaszt szeretnel ne olvasd tovabb,

A helyedben otthagynam , illetve nem mennek tobbet hozza. A csaj megcsalta es ott jopofizik vele meg talan a pasival is akivel kavart. A parod nagyon odavan ezert a noert. Persze ez rohadt fajo mert te oszinten szereted es huseges vagy ennek ellenere ugy nez ki az ex megis tobbet jelent.

Fiatal joszivu lany vagy szerintem szazszor tobbet ersz naluk csak nem tudod.

Ha a helyedben lennek elhagynam, vissza se neznek. Az en parom is hasonlo mint ez a pasi. Sajnos nalunk mar tul keso, mindig probaltam megfelelni jobb lenni mint az elozoek. Jo magy ***** voltam, az onbecsulesemet teljesen lerombolta. Keress valakit akinek igazan fontos vagy.

2012. febr. 19. 23:29
 35/58 anonim ***** válasza:
92%

19 éves vagy ,mit keresel puruttyáéknál akik egymás hegyére hátára költöznek mint a cigányok XD és bájolognod kell ,ja és még te vagy szarul miatta XD

Különleges volt köztetek? minden szerelem különleges mindegyik más miatt ,ha lesz több szerelmed akkor te is tudni fogod:)

-de az meg nem mindegy ,hogy egy tróger a volt nőjét szereti ,de azért téged Qrogat. Megérdemlik egymást ,hát nem veszed észre?

2012. febr. 20. 00:24
 36/58 anonim ***** válasza:

Nincs jogod megtitani, de van jogod ugy otthagyni, mint a huzat!

Vannak dolgok, amikben zero tolerancia van, es nulla kompromisszum. Ilyen pl. a megcsalas is, meg az a sztori is.

De ha nem akarod elhagyni, akkor legetek boldogok mindahanyan, es hallgasd az anekdotakat meg hosszu evekig.

Tapintatos foszer...

2012. febr. 20. 06:27
 37/58 anonim ***** válasza:
100%

Hat nem tudom...

Ha rosszul erzed magad, akkor ne hagyd ezt a sracnal se szo nelkül. Mindegy, hogy AMEN-t mondtal mar ra. Ha igazan fontos vagy neki, akkor megerti, es tesz ellene, hogy ne erezd magad rosszul, vagy hogy ez a szitu feloldodjon.

Tegyük fel: elmondod neki, hogy nagyon rossz erzes, hogy ott vannak, nem tudsz vele megbekelni, kered, hogy tegyen valamit, hogy mihamarabb eltünjenek onnan. Mit veszithetsz?

- ha szeret, akkor az exbaratnö pozitiv velemenyet veszited el. (Fontos? Cseppet sem.)

- ha nem szeret, akkor a baratodat, akit elöbb-utobb ugyis elveszitenel, mert nem szeret. (Akkor meg?)

Mindig gondolj arra, nem kenyszerböl vagy együtt a baratoddal, hanem, mert boldogga teszitek egymast. Ha nem vagy boldog, akkor jelezned kell mindenkepp, ez hozzatartozik a bizalomhoz köztetek.

Es ami fontos meg: ne szegyelld az erzeseidet, vagy, aki vagy, szeressen önmagadert, 19 evesen! Fel a fejjel!

2012. febr. 20. 08:33
 38/58 anonim ***** válasza:
Jah, es ami fontos, 19 evesen meg nem mindig tudja az ember, de a ferfiak ertekelik az egyenes beszedet es a következetesseget. Maskepp nem ertenek meg...
2012. febr. 20. 08:42
 39/58 anonim ***** válasza:
A párod nem a gyereked, hogy te bármit is megtilts neki. 2 lehetőséged van: kifejezed (kulturáltan) a véleményed, de azt borítékolom, hogyha csak egyszer is kiejted a szádon azt, hogy "megtiltom", hamarosan az ex fogja melegíteni a te ágyrészedet, erre mérget vehetsz. Ha azt mondja a pasi, hogy márpedig jön az ex, ezt innentől vagy elfogadod és igyekszel jó képet vágni hozzá, vagy búcsút intesz és lelépsz.
2012. febr. 21. 13:32
 40/58 anonim ***** válasza:
96%

19 éves vagy, lehet pasid még jó pár, ne ragadj le az elsőnél. Az első pofon a legnagyobb. Én is szerelmes voltam az első pasimba, ő is előadta, hogy szeret, aztán megcsalt a drága. Na akkor kicsit magambazuhantam, de aztán felálltam és már nem voltam ilyen naiv a továbbiakban.

Szóval ne félj megmondani az ŐSZINTE véleményed, mert egy jó kapcsolat a jó kommunikáción is alapszik. Legrosszabb esetben szakítás a vége, lehet fájni fog, de tovább lehet menni és találhatsz egy sokkal jobbat is.

Van köztetek 11 év, ami most lehet nem tűnik soknak, de egy idő múlva lehet megváltozik egyikőtöknek a szemlélete vagy kiderül nem vagytok egy szinten.

Ráadásul írtad, hogy csak 2 hetente tudtok találkozni.

Nyisd ki a szád, mert csak tönkre teszed magad lelkileg, mondd el a véleményed.

2012. febr. 21. 18:18
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!