Dolgoznál 1000 euros fizetésért mc donaldsba?
Tipikus magyar mentalitás:
"Hiába keresnél háromszor jobban, mint itt, nehogy elvállad már, mert ott mások még többet keresnek. Inkább dögölj éhen itthon a semmi fizetésekért, de legalább azt látod, hogy mások is éhen döglenek"
Na ezért a mentalitásért fog megdögleni ez a nép, és meg is érdemli!
ja ez az, nem szól ellene semmi....
amúgy nem olyan rossz a Mc-i. ebédszünetben kreálhatsz magadnak szendvicseket majd stb. ha jó a társaság akkor nem lesz rossz.
de az éjszakai műszak a legjobb.
Jaja 31-esnek igaza van.
Leírja a kérdező, hogy itthon lakik, határ mellett, szóval kvázi nem költözik ki,csak kijár dolgozni és úgy keres heti 40 órában 1000 eurót.
Basszus az 300 000 forint. Én diplomával a szakmámban, nem rossz melóhelyen a felét keresem.
És akkor még van aki azt mondja neki, hogy ne menj, mert odakint ez sz@r fizetés? És itthon? Nem a kinti viszonyokat kell nézni könyörgöm ha egyszer itthon marad.
Hogy lehet ekkora hülyeséget mondani?!
Ha beszélném a nyelvet és közelben laknék simán elvállalnám.
Érdekes. Én nem kínlódtam az egyetemen. Én nagyon szerettem. De mégsem vagyok annyira büszke magamra.
Bár szeretem a szakmám és abban is dolgozom, így utólag elgondolkodtam, hogy csinálni kéne valami szakközepet, mert lassan már nincs normális villanyszerelő, de diplomások söprik kint a havat FKF-es mellényben.
Nem olyan nagy cucc egy diploma, hogy fennhordjuk az orrunkat.
Egyedül az orvosit, gyógyszerészt meg a mérnöki diplomákat tartom teljesítménynek. De ez az én véleményem.
A 21-es ihlette a választ.
Feltétlenül elvállalnám, ha én is kb. 30 alatti lennék.
(Kb. ennyire lőttem be a kérdezőt.)
Ezt a pénzkereseten felül elsősorban Kalandnak, későbbi lehetséges kiindulási pontnak, és nyelvtanulási lehetőségnek fognám föl.
Szemben a válaszadók egy részével, akik állandó életcélként értelmezik a felvetést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!