Dolgoznál 1000 euros fizetésért mc donaldsba?
ma 17:26
de találnék csak jelen állás szerint nem sok hírdetés van fent,plusz még a német sem megy annyira jól és ide állítólag nem kell annyira jól tudni,az egyik ismerős szólt,ő is csak poénból adta be és ő sem beszél valami jól németül és felvették egyből,talán a nyelvtanulás szempontjából sem lenne rossz.
Én kérdeztem a végzettséget is, meg h nem tudnál e máshogy elhelyezkedni.
De akkor vágj bele, szerintem teljesen nyugodtan!
Sok sikert!
Első vagyok, én is Ausztirában, bécsi diákmunkával kerestem annyit.
Ha itthon laksz, akkor persze más a helyzet, és ha egyelőre más nincs, nyilván jobb mint a semmi, szóval vállald el, tanuld a nyelvet, és ha ügyes vagy, és nyitva tartod a szemedet, akkor előbb-utóbb már a dupláját is megkeresheted a mekis pénznek, mert a szakmák nagyon jól jönnek külföldön (is). Szóval hajrá! :)
ma 17:22
akkor te ha a szakmádban nem tudsz el helyezkedni,ezek szerint te inkább elmennél munkanélkülire és éheznél mint hogy keressél 300 ezer ft-ot.no comment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!