Hogyan kéne megmondanom itthon hogy terhes vagyok és szeretném megtartani?
Nem lakunk együtt a párommal,mind ketten otthon lakunk. Én elég rossz anyagi körülmények között élek. Bár van munkám (meg a páromnak is) ,mégis alig van pénzem,félretett egy forint sincs. Sokat segítek édesanyámnak,mert egyedül nem tudná fenntartania lakást és enni se tudna/tudnánk.
Nem csináltam még tesztet de késik a menstruációm. Nem tudom hogyan mondjam meg itthon anyukámnak ha terhes vagyok,és meg akarom tartani a babát.A párom örül neki h lehet baba lesz,a tesztet majd együtt csináljuk meg ha este jön.
Ez esetben költözöm itthonról,nem fogom tudni tovább támogatni anyukámat. Komolyan a szívem szakad bele,mert kb 1 év múlva a segítségemmel(hogy szinte mindent pénzt leadok itthon) javulna a helyzet. Mondtam is anyukámnak pár hónappal ezelött hogy egy év mulva el fogok menni,nem tudom segíteni,mert 25 éves leszek a saját életem szeretném végre élni. Ő mondta is h tisztában van vele hogy nem maradok örökre itthon,és megköszönte hogy ennyit segítem.
Félek hogy csalódni fog bennem ha most kiderül hogy terhes vagyok és költözök. M,eg nem is az hogy csalódni,hanem h nem tudom segíteni és hogy vele mi lesz....
az elöbb megjött,nem csináltam meg a tesztet.
de épp h egy pötty volt a tisztasági betéten.
Lehet reggel megcsinálom,a dobozon is az volt h a reggeli első vizelettel a legbiztosabb az eredmény
nem volt semmi olyan betegságem ami miatt gyógyszert szedtem volna,egyébként 3 napot késett,vagyis ez volt a 3. nap.
De megjött mert olyan fura,épph csak egy pötty. talán este megjön rendesen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!