Hogyan kéne megmondanom itthon hogy terhes vagyok és szeretném megtartani?
Nem lakunk együtt a párommal,mind ketten otthon lakunk. Én elég rossz anyagi körülmények között élek. Bár van munkám (meg a páromnak is) ,mégis alig van pénzem,félretett egy forint sincs. Sokat segítek édesanyámnak,mert egyedül nem tudná fenntartania lakást és enni se tudna/tudnánk.
Nem csináltam még tesztet de késik a menstruációm. Nem tudom hogyan mondjam meg itthon anyukámnak ha terhes vagyok,és meg akarom tartani a babát.A párom örül neki h lehet baba lesz,a tesztet majd együtt csináljuk meg ha este jön.
Ez esetben költözöm itthonról,nem fogom tudni tovább támogatni anyukámat. Komolyan a szívem szakad bele,mert kb 1 év múlva a segítségemmel(hogy szinte mindent pénzt leadok itthon) javulna a helyzet. Mondtam is anyukámnak pár hónappal ezelött hogy egy év mulva el fogok menni,nem tudom segíteni,mert 25 éves leszek a saját életem szeretném végre élni. Ő mondta is h tisztában van vele hogy nem maradok örökre itthon,és megköszönte hogy ennyit segítem.
Félek hogy csalódni fog bennem ha most kiderül hogy terhes vagyok és költözök. M,eg nem is az hogy csalódni,hanem h nem tudom segíteni és hogy vele mi lesz....
Akkor nem értem, hogy hogy nem marad semmi hó végére, van törleszteni való? vagy valami ami sokba kerül?
amugy meg tartható amit anyukádnak igértél h 1 év mulva jobb lesz mert ha terhes is vagy az ugyebár 9 hónap, addig maradhatsz is otthon, max terhesvitaminra kell költened!
(ha írta már valaki akkor bocs, nem olvastam végig)
nem lehetne kiadni a ti lakásotokat, ahol anyuddal vagytok, és kivenni egy nagyobbat? ha a bérleti díjra, amit kértek az egyszobásért, rádobtok egy kicsit, már lehet kivenni 2-2.5 szobást, s ha hárman kerestek, mégis jobb a helyzet.
Esetleg nem tudtok az önkormányzaton bérlakást, vagy valamilyen szociális támogatást kérni? A terhesség elég nagy volumenű dolog, valamit biztosan tudnak segíteni.
Csak zárójelben, én ilyen feltételekkel, ilyen életkörülmények közé biztosan nem szülnék. Oké, hogy a szeretet a legfontosabb, de enni is kell annak a gyereknek. Plusz, ha te sem táplálkozol megfelelően, mind a terhesség, mind a szoptatás alatt, veszélyezteted a babát. Őszintén mondom, remélem nem vagy terhes, s megvárja a baba, míg talpra álltok. Lehet lepontozni, de nekem ez a véleményem. Én nem szeretnék ilyen életet a gyerekemnek...
20Ł
Én is "ma 14:46"-ossal értek egyet. Ne tartsd meg a gyereket,akkor nem lesz gond. (ha úgy gondolod, hogy dehát az is egy élet és biztos megélünk majd valahogy még ha n nyomorogni is fogunk blablablba akkor gondolj bele milyen oltári drága mostanában minden és egy baba nem olcsó mulatság ám!!!!! )
LEGYEN ESZED!!!!
nem hiszem h ki tudnánk adn iezt a lakást főleg ugy h egy csomó tartozás,meg elmaradás van. Meg nem egy olyan hű de jó h kivennénk.
Én pályázhatnék iylen önkormányzati lakásra,de azt általába azok kapják meg akik minimum 6 hónap lakbért letudnak tenni. 0.-tal pályáznék évekig várhatnék arra h kapjak lakást.
Itt vagyok lassan 25 éves,és 18 korom óta mást nem csinálok mint azért dolgozok hogy kijussunk a gödörből. Szeretném végre én is a saját életem élni,családot. Úgy érzem tök önző lennék ha megtartanám a babát ha terhes vagyok. mert ha nem kéne anyukámat támogatni akkor a barátommal a kettönk fizetése elég lenne simán.
De azt meg nem tudnánk bevállalni hogy anyukámat is vigyük magukkal egy nagyobb albiba,mert ő szinte semmivel nem tudna beszállni a költségekbe,sajnos.
Az a baj h nagyon pici a lakás,kettönknek is pici a szoba,nem ha még le is választanánk vhogy.
:( olyan szomorú vagyok... kilátástalannak érzem az egészet. Ha terhes vagyok az sem jó,ha meg nem az sem...(azért szeretnék majd egyszer gyereket,és félek h majd kicsuszok az időből),bár ha nem vagyok az azért az kicsit jobb...
Hamarosan jön a barátom... akkor megcsinálom a tesztet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!