Ma a nappaliban alszom. Hogy legyek kedves?
Figyelt kérdés
A feleségemmel összevesztünk mert elkezdtem féltékenykedni meg bunkózni. Amúgy nem tudom hogy miért...csak úgy jött, pedig nem akartam. Ő meg nem hagyta magát és így elkezdtünk veszekedni. Még egy pohár kólát is rám öntött. Tudom hogy én kezdtem de most kedves akarok lenni, még úgy se alszik. Vagy majd reggel. Bármit megcsinálok tényleg. Van ötletetek?
28/F
2012. febr. 15. 21:22
11/15 anonim válasza:
21:48
Nektek mekkora rés van a padló és az ajtó között, hogy tudtok ott bábozni?:D
12/15 anonim válasza:
Szerintem a résnyire nyitott ajtón dugja be!:-))
13/15 anonim válasza:
Engem tudod mivel lehetne kiengesztelni?
Ha másnap megszervezné a férjem a gyerekfelügyeletet, engem elküldene a barátnőmmel wellnesselni, addig pedig hozna egy brigádot aki megcsinálja a komplett nagytakarítást és meleg gyertyafényes vacsorával várna. Na, akkor minden bűnét megbocsájtanám:)
14/15 anonim válasza:
akkor is hülyeség külön aludni, és nem szabad a haragot az ágyba vinni:-/
15/15 anonim válasza:
Na mi volt? Remélem egy jó kis összebújós békülés :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!