Hol találhatnék egy normális, kedves, szerető pasit?
Korábbi párommal megromlott a kapcsolatunk, kibírhatatlan lett a viselkedése, és igaza volt barátnőimnek, ők már 2 éve mondogatták hogy hagyd ott csak rosszabb lesz, de én nem hittem nekik :(
Szerettem még a pasit, de otthagytam akkor is.
Szerintetek hol lehet ismerkedni?
Normális, kedves pasit hol lehet találni, aki szeretni fogja a másikat 20 év múlva is, nem csak 2 hónapig jópofizik? Akivel lehet tervezni, akivel együtt lehet élni, akinek a családja a legfontosabb? Aki amellett hogy tud spórolni, szereti azért élvezni az életet is?
Interneten?
Nem feltétlenül társkereső, de akár az is. De nagyon egymásra lehet hangolódni a sok átchatezett éjszakán. Minket az hozott össze, ha nem dumáltunk volna annyit neten, nem ismerem úgy meg és csak egy ismerős maradt volna, akit lehet már el is felejtek. Szóval nézelődj és beszélgess!!
24/N
"Akivel lehet tervezni, akivel együtt lehet élni"
Ez rajtad is múlik.
Osztom a 24 éves csajszi véleményét. Ha eleget beszéltek, könnyebb feltérképezni a belső tulajdonságait. Én már fél éve vagyok együtt azzal a férfival, akivel 1,5 évig csak neten beszéltünk. Nagy a bizalom, az összhang, ismerjük egymás terveid, gondolatait. Minél több a beszélgetés, annál inkább megismerheted, mérlegelheted a másik belső tulajdonságait. Nem feltétlen kell hirdetned magad. Rengeteg internetes portál van, ahol beszélgetésbe lehet bonyolódni férfiakkal.
Az internet sem neccesebb, mintha az utcán szólít le valaki, könnyebb is, ha úgy indultok, hogy nem direktbe randira hív, hanem spontán beszélgetések előzik meg az összemelegedéseteket.
Basszus, de szerencsés vagyok! Nekem ilyenem van! (:
És egy tök ramaty helyen ismertem meg... ZP. (: Akárhol lehet ilyen, látod.
Internet?
Persze ott is lehet pozitív, negatív tapasztalat, de amíg nem próbálod meg addig úgy sem tudod.
Én ott ismertem meg a Vőlegényemet, lassan 2,5 éve leszünk együtt. Nem hittem, hogy létezik még ilyen férfi, mint amilyen ő. Nagyon szerencsés vagyok vele, ő életem értelme!
22/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!