Hol találhatnék egy normális, kedves, szerető pasit?
Figyelt kérdés
Korábbi párommal megromlott a kapcsolatunk, kibírhatatlan lett a viselkedése, és igaza volt barátnőimnek, ők már 2 éve mondogatták hogy hagyd ott csak rosszabb lesz, de én nem hittem nekik :(
Szerettem még a pasit, de otthagytam akkor is.
Szerintetek hol lehet ismerkedni?
Normális, kedves pasit hol lehet találni, aki szeretni fogja a másikat 20 év múlva is, nem csak 2 hónapig jópofizik? Akivel lehet tervezni, akivel együtt lehet élni, akinek a családja a legfontosabb? Aki amellett hogy tud spórolni, szereti azért élvezni az életet is?
2012. febr. 4. 15:53
11/12 anonim válasza:
Mik a paramétereid? (Magasság, súly, csípő, derék, váll), és külsőre hány pontos nőnek érzed magad? (Képet is belinkelhetsz)
12/12 anonim válasza:
Az a gond, hogy tényleg ritka , mint afehér holló. Azért m, mert az esetek többségében nem ezeket a jellemző tulajdonságokat látják benne. Vannak sajnos és úgy látom környezetemben is ilyen pasik de ki is használják őket, amikor le rombolják ezen tulajdonságaikat , hát már nem lessz olyan. Én is ilyen pasi vagyok, sajnos nem ezt látták bennem, hanem csak egy pasit. Meg változni, föl adni nem fogom ezeket az értékeket, de olyan is kel hozzá aki ezt becsülni tudja, és félek olyan , mint a fehér holló. Amugy sokszor mondják ezekre apasikra, hogy unalmas. Pedig azt látom, ha egy nő értkeli ezeket a tulajdonságokat egy férfiban akkor azok együtt élik le életüket, boldogan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!