Miért ilyen szemét és igazságtalan velem az apám?
Reggel már veszekedett velem a semmiért, állandóan csak a hibát látja bennem. Amikor suliba megyek mindig köszöntem neki soha nem köszönt vissza, ma nem köszöntem, flegmán oda vágott egy "talán szia vagy valami"-t. Amikor haza jöttem egyből mondta hogy söpörjem össze a havat(a 14 éves húgom egész nap itthon volt), össze söpörtem, állandóan csak piszkál. :S Saját gépem van, saját szoba meg minden, és mondta hogy a tesóm jön a szobámba gépezni! :O Mondtam hogy most ne, mert a barátommal beszélek, akit csak hétvégén látok, mert apa nem engedi hogy találkozzunk. :/ De mondta hogy már a hétvége se biztos. :'( Rendesen járok suliba, a tesóm nem, lop, stb. :S Mondtam hogy most ne jöjjön ide, erre mondta hogy akkor vegyem le a jelszót a gépről, holnap szétszedi. A tesóm ellopta nem 1 ruhámat, rá nem szól, ha nem tanul akkor se, viszi ide-oda,én meg mindig szívok a semmiért. :S Sose ártottam senkinek semmit. Többször mondta hogy utál csak nehezen elvisel, nem kellek neki, nyugodtan elköltözhetek. Miért ilyen velem? :'( Ha lenne hova mennem már itt se lennék!!
17L
Igen, költözz el! :)
Vagy várd meg a 18. születésnapodat amikor nagykorú leszel és utána már nem számítasz olyan gyereknek akinek a szüleivel kell élni!
Nagyon sajnállak... szomorú, hogy ilyen az apukád.
És a tesóddal vajon miért nem ilyen?
Utolsóval értek egyet... Azaz, az helyett, hogy kibeszéled a testvéred, meg magadban szomorkodsz, hogy ő miért ilyen, az helyett ülj le vele beszélni.. És mondd el neki a véleményed, hogy ezt nem szabadna, mennyi betegséget összeszedhet. 19 éves korára ki fogja élni magát :/
Szóval próbáld jobban megismerni őt és tanácsokkal ellátni. Ez a legtöbb, amit tehetsz, hogy legalább a húgoddal jóba legyél :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!